Jumaat, 16 Ogos 2013

Sejauh Mana..

Bismillahir Rohmaanir Rohim & Assalamualaikum buat sahabatku.

Pagi aku berguling-guling di atas sofa sambil memikirkan blog yang satu.. Nampak gaya tiada kesudahan..apa akan jadi selepas ini aku masih merenung ia jauh-jauh...

Makin hari makin suram..hampir sedekit masa akan menginjak ke bulan..pasti lama kelamaan blog itu akan mula padam dan mulai di lupakan...



Mungkinkah aku akan membuka satu blog baharu lagi..atau mengharapkan blog itu akan pulih sepenuhnya. Yang pasti kehadiran blog baru aku perlu berikan fokus lebih..bijak bahagikan masa yang pasti semua bermula dari bawah..kosong..kosong...

Aku amat akui lebih dari 2 ke 3 minggu aku tidak jejak blog rakan sebab sebak dalam hati bila pihak hosting ambil perkara ini sambil lewa...Apakah salah aku? makin buntu..namun jauh di sudut hati aku bermohon agar blogku itu akan pulih kembali..

Simpulannya sekarang aku redha...

12 ulasan:

Ema Johari berkata...

salam Suri, selamnat hari raya.. Apa masalah blog cahayacinta.com tu..dah lama akak nak masuk tapi error...virud berpandu menyerang ke... sabar yer...

fyna berkata...

kenapa dengan blog yang lagi satu? patutlah tengok url lain je.

Raudzah Z berkata...

What happen tu Cahayacinta suri..dah tak bercahaya lagi ke...he..he..nway selamat hari raya..k

sensasi2020 berkata...

Sempat atau ada masa ke nak kendalikan blog byk2. Setakat yg saya tahu dan pernah alami, bila blog yg satu tu tiada pelawat, mulalah rasa tawar nak update blog itu dan jadi bersawang pulak. Apapun kamu boleh cuba, kerana kalau tak cub atak akan tahu..

cahaya berkata...

ema
wsalm kena serang virus malaware dari bulan puasa kelmarin...

dugaan

cahaya berkata...

serang virus... depa hosting kata nak buangkan tapi masih tak setel lagi..kalau mintka bayaran ke bagi tahu bagai ini diam jer respon suport tiket diam juga..pm lagalah tak layan...

cahaya berkata...

tinggal cahaya untuk update kt sini jer heee...

slmt hri raya utk kamu juga

cahaya berkata...

ni salah satu blog sy aktif..kalau blog cc dah update blog ini akan update juga cuma tak ramai tahu saya aktif di sini..

saya sedang fikrikan...pertimbangkan...terima kasih bro...

Azie berkata...

Salam Suri, Selamat Hari Raya dari Azie. Mohon Maaf dipinta jika tersalah kat semasa mengomen hihihi.

cahaya berkata...

azie sama2 maaf ya azie

Hafizul berkata...

EMm semoga diberi kekuatan atas segala apa yang menimpa....semoga blog cahaya cinta cepat dipulihkan...dan selamat hari raya buat Suri sekeluarga..

hafizmd berkata...

sedih bila blog rakan2 alami masalah yg takde pembelaan.

harap sangat2lah pihak hosting yg trbabit lebih bertanggungjawab...kalau tak, pasti dah tak percaya lagi lepas ni...

baik bungkuskan saja hosting kalau takboleh support