Selasa, 6 September 2011

Bila Lemau Di tinggal-tinggalkan, Bila Gian Inilah Akibatnya

Salam..

Lalalalalala.. bukankah sudah diberitahu dan admin layar facebook harni nak berceloteh sampai lebam!

Tak puas hati sleagi blog cahayacinta.com tak pulih jangan ingat semangat untuk Suri berblog mati di situ sahaja.

Hooo tidak..tidak..
Selagi Tuhan mengizinkkannya..
Selagi ada kudrat untuk mengolah ayat..
Selagi ada nada kata yang bersemi di minda
Selagi tu otakku tidak membeku bak ais ABC di gerai limah jang he...


Bukankah ku kabarkan semalam semangat nak berblog kembali dan nian memuncak nak inilah natijahnya. Akan ku tulis tanpa henti tanpa ada format semua yang terlakar lahir dalam hati dan berlalu dalam fikiran lalu jatuh ditimpa kanvas blogspot menjadi satu bait kepada puluhan abjad kuluahkan pada blogspot yang entah keberapa blogspot telah ku bina Suri pun tak pasti nghee...

Inilah akibatnya jika asyik tenggelam timbul cam biskut kejap ada kejap tak der.. dan kemungkinan juga angkara bercuti begitu lama ada dalam 2 minggu a.k.a. 200 bijik kuih kira-kira erk telah Suri congak. Bila Suri tak update blog semua kisah-kisah Suri banyak yang terlepas pandang, setelah lama berehat sepenuhnya maka harini punya peluang akan Suri gunakan sebaiknya untuk update blog seperti biasa. Insyallah.

Hai, Suri apa yang ko merepek ni. Ikutkan tajuk asal tadi petua sudah Suri posting tapi tak sangka pulak lain di cerita lain pulak den nak khabarkannya.. ADAKAH INI DIPANGGIL ENTRI JUGA???

Erm..
Petua Mematikan Bisa Makanan Laut inilah yang nak diceritakan tadi tapi..mu kena tunggu entri tu petang ini. Orait ;)

15 ulasan:

mancai berkata...

harap blog cahayacinta kembali pulih... usaha dan semangat mesti diteruskan...

cahaya berkata...

salam
terima kasih atas sokogan bro mancai rasa terharu utk kmbli aktif kembali.

akubiomed berkata...

Jangan dibiarkan lemau lama-lama

ChipCoklat berkata...

Bukan main lagi madah cik suri kita ni.. dah mcm a.samad said pun ade..hahahha.. tak pe..jnji ade update dan pembaca setia akan mengetahui keadaan cik suri..

nizamghazi berkata...

Rindulah dkt blog cahaya cinta suri tu. Miss the cahaya cinta so much!v indeed...

titan berkata...

emm..tak pulih lagi? aduhh..ni pakai hosting mana puan suri oiii

Bayu Kenangan berkata...

akhirnya dapat juga jejakkan kaki kat sini....tak pe.... slow-slow... lama lama ok le tu

Norasikin berkata...

Suri.. belanja ABC gerai limah..

cahaya berkata...

akubiomed
tak lemau dulu lemau skrg dah garing dan ragup sikit heeee

cahaya berkata...

chipcokelat
syukur dah lama tak lempang ayat2 cinta sesekli kena pelempang cinta best gak heeee

thnks sb dtg cini ya..

cahaya berkata...

titan
dah pening pala..he..blum tahu lagi tuan tanah ni punya pening apa cer...heee

sabar2, nak tahu sgt blh jer ke entri yang lps..tu ar bro tintan asyik kejar wet jer bukan nak belanja kami smu heee


gurau jer tuh..

cahaya berkata...

bayu kenangan
dah lama guna blog ni..utk pelas cinta huhu...

terima kasih kerna berkunjung ke sini ;)

cahaya berkata...

kak nora
blh jer..ada berani ke kak nak turun melaka heeee

W.R berkata...

wah bersemangat skrg....buat ajer blog lain...kayuh perlahan2..ilmu blogging sudah ada followe pun ramai

Tetapkan Sasaran Bounce Rate

cahaya berkata...

w.r
kena bangkit dr skrg hee..utk semanagt kena mula dlm diri dulu yg mmbe rlain blh bg sokogan dri blkg heee