Isnin, 25 Julai 2011

Tukar Tapak Rumahlah Nampaknya..

Salam
Uh tak pernah-pernah berderet draf dalam entri blogspot ini. Asal syok update anak pula buat hal. Bila keadaan sudah selesa Suri merangka sehingga ke perenggan kedua. Suami pulak dok memanggil. Loh aje bila nak siapnya yop ..yong..

Wait..yang tu terus publish jer letak gambar adjust ayat sikit donelah tu. Harini ini update blog sekadar ingin menyatakan pada kawan-kawan berkenaan dengan blog cahayacinta.com hostingnya bakal ditukar dalam masa yang terdekat ini. Insyallah setelah siap sepenuhnya blog cahayacinta.com akan berkeudara seperti biasa.



Rindu oik. .
Lemas sudah takat parah dah ini. .
Sampi naik rimas. .

Semunya tak berjalan seperti biasa. Down terus huhu. Tak sangka segetir sungguh menjadi seorang bloger ni. Sob..sob. Sambil memujuk hati berlalu pergi meninggalkan hosting. Ucap bye.bye sayang. Kekasih baru bakal menanti di tapak lebih selesa kelak. Insyallah.

cEH! Gla harta benda ni..

Terima kasih pada sahabat yang sudi menjeguk teman cinta disini. Kedatangan anda semua amat menggembiran hati kecilku ini.

25 ulasan:

nizamghazi berkata...

waah cahayacinta akan kembali semula :). Ni yg tak sbr nk tgok ni
p/s suri istri n ibu yg baik. Blog tu kemudian tulis pun xpe

mostlybyme berkata...

wah, dah ada rumah baru ye. Bagus lah. Semoga lebih memberi semangat untuk terus berblogging.

SobriMansor berkata...

Bagus.... Bila dah ada rumah baru, perabot, warna dalaman rumah dan perkakas kenalah baru kan. Sama juga dengan blog nih. Semuanya nampak baru... hehehehe

Anif® berkata...

Kena selesaikan cepat hal tu.. Lagi lama tunggu lagi tertekan nanti!

DuluLainSekarangLain berkata...

Kesian gak sama Suri nie ehhh... Sampai kena pindah rumah (hosting).. sabo2 OK. Dugaan berBlogging! Bila dah siap rumah baru nanti, jemputllah kami semua beramai-ramai buat kenduri doa selamat he he :D

Zik berkata...

tukar rumah ... itu penyelesaian yang terbaik rasanya... huhu ... harap2 tak lama pindah rumah tuh...

akubiomed berkata...

Tidak sabar menanti blog Cahaya Cinta kembali semula.

Kalau hosting memberikan perkhidmatan yang kurang memuaskan elok dipindahkan ke hosting baru

Wan85 berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Wan85 berkata...

http://wanwidget.com
serius kalau cik suri pindah balik ker cahayacinta memang saya akan singgah hari hari, nak komen kat blogspot ni x berapa best la, hehe

tehr berkata...

memang dah lama benar tunggu ni, suri
moga2 kali ni akan betul2 'sihat'

maza berkata...

errr. bila dah mula beroperasi jgn lupa maklumkan pada kami ya.. ahaks..

Norasikin berkata...

Syukron. Lama tunggu akhirnya ada penyelesaian. Harap dapat tengok rumah baru dengan segalanya baru. Nak sambut puasa dan raya mesti lah baru termasuklah hosting baru. Komen kat sini kurang syok sbb susah nak reply komen dari pengomen yang lain.

cahaya berkata...

nizam
um tu kesimpulan yg dpat di akhri.pasni harap blh blog smpi lebam :)

p/s:syukur d beri kshat yg baik blhlah jaga mkn minum mereka.

cahaya berkata...

mostlybyme
rumah dah lama cuma ke tukar tpk baru je heeee

cahaya berkata...

sobri
blogspot ni dh lama..cuma sesekli tukar gmbr.ini le keje akbiat bosan cam2 gamar jadi mgsa theam blogspot ni heeee

cahaya berkata...

DLSL
apa nak buat dah takder cara lain kena ikut cara bgni..

ya sudah tentu suri akan maklum dan terjah blog kwn semua..

cahaya berkata...

anif
makin gila dibuatnya hee..

jari dah makin kebas semacam

cahaya berkata...

zik
tukar rumah kasih baru baru nmpak cun heee...

harap episd pas ni akan berjalan lancar

cahaya berkata...

Akubiomed
yalah..dah byk mls kenalah tukar yg baru..

harap sedikit sbyk maslh dpt d kurangkan...amin

cahaya berkata...

wan,
sabarlah take time gak..jgn gopoh2 hee...insyallah akan munul jua..

dah mmg blogspot dn wordpress jauh bezanya..bbg lain le pula standt komennya heeee

cahaya berkata...

tehr
lama tgu sampi mood saya pun dah slow cam siput susuh nak masuk rumah aka tempurung sendiri..

harap pas ni keadaan akan beransur pulih sprti sedia kala.

cahaya berkata...

maza
suka je masuk sana..nnti suri lanton2 sana plk..

cahaya berkata...

kak nora sabar..nak balas komen nnti blh tgu kat hosting baur heee..


rempit mu pasti ku tunggu..

mancai berkata...

sentiasa menunggu... jangan lupa roger2

Mekar berkata...

Parah juga ya blog cahayacinta tu jadinya. mm.. rasanya dah dekat 2 bulan masalah ini berlaku kan.

wa...bestnya nak masuk rumah baru. Tak sabar nk jenguk..hehe