Selasa, 23 Ogos 2011

bLOG cahayacinta.com kEna GoDaM !

Salam sahabat..

Sahabat saya search pada google..dan type nama blog saya..terus saya dapat maklumat ini.


Cuba sahabat taip cahayacinta.com kt google page


Taip google.com dulu dlm kotak tu taip cahayacinta.com
Ada org tulis mcm ni kt blog akk "Jangan Buat website yg bukan² yea...! xelok taw..!! Amaran oleh kerajaan, Katakan Tak Nak Pada BLUEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE."

Itulah maklumat  yang sedia  maklum dari cik dila aka adele pagi tadi..

Bagi Suri..

Terima kasih..
Buatlah apa kamu suka atas nama blog cahayacinta.com ingatlah setipa perbuatan yang dilakukan oleh kamu Allah s.w.t akan sentiasa memerhatikan gerak tingkahmu..

Apakah geranganmu dengki? iri hati? mungkin aku tidak tahu tapi ingatlah setiap yang dibalas tu akan lebih berat dari apa yang kamu lakukan pada blogku.

Sesungguhnya Allah Itu Maha Besar.

17 ulasan:

Fahmi berkata...

erm, suri mungkin kena tukar hosting nie... dah cuba tanya hosting provider pasal masalah suri tu...

saya dh lama tak guna blogspot, tak boleh nak tolong sangat...

suri dah cuba logout kemudian delete cache web browser, kemudian cuba login semula...?

mana tahu boleh lak kan...

W.R berkata...

ish apa nak jadi jika ada yang berhati busuk macamnie....takpe redha insyallah suatu hari nanti ALLAH akan lembutkan hati bagi yang melakukan

Amalan Wakaf | Adakah Kita Mengamalkan ?

adele berkata...

em..sabar ye kak..itu je yg mampu sy berikan pada akk buat masa ni...

Nik Thoha berkata...

Rindu nak masuk blog cahaya cinta macam dulu. Orang yang buat macam tu memang busuk hati. Tak tahu apa yang dia dapat bila buat macam tu. Doa orang2 yang teraniaya akan dimakbulkan.

zida berkata...

ya ALLAH teruknya kak suri, kenapa bulan2 puasa ni pun ada yang busuk hati macam ni. astaghfirullah~

sabar ye kak ..

zulkbo berkata...

salam..
kesiannya..sampai sekarang
masih tak dapat di pulihkan ye?


moga Allah jua yang membalas
hati busuk manusia yang punya
angkara tersebut..

nizamghazi berkata...

Loh, siapa punya keje tu.
Siap ejek2 lagi tu.
Sbr yea suri, mungkin ni semua dugaan

Sobri Mansor berkata...

banyakkan bersabar yer suri. Cuba minta tolong dengan rakan-rakan blogger lain untuk pulihkan kembali cahayacinta tu. Ada yang sudi membantu nanti

akubiomed berkata...

Sayanglah blog tersebut PR pun cantik tapi ada masalah Malware dan sekarang ini pula masalah sekuriti :-(

tehr berkata...

sapa la yang punya kerja
saya dah lama baca blog cahaya cinta
tak pulak rasa bluenya

titan berkata...

suri, ni hosting berbayar ke percuma? kalau berbayar, leh suruh pihak hosting hack balik. Senang aje.

Tapi kalau blogspot, contact google. Diorang leh dapatkan balik akaun tu.

bEe berkata...

Suri,
bEe buka pun mmg mcm apa yg suri nyatakan....

Sabar ya!!!
Tukar hosting @ maintain Love Is Beautiful je suri...

Selamat Hari Raya yang... :-)

Norasikin berkata...

saya ada terbaca tutorial buang malware kat google analytic. Cuba la scan kat analytic tu. Mana yg google detect ada malware tu, suri delete je. Mungkin cuma ada satu dua entri je yg perlu dibuang

mancai berkata...

lahai.. hatinya tak baik lansung... blog tu tak ada salah rasanya... cuma ada maklumat2 bermanfaat je... pihak hosting tak leh selesaikan ke problem ni...? kalau cam gitu pindah je tempat lain... klserver.net dan favio setakat ni antara yang termurah atau datakl.com... sekadar pendapat...

Wan85 berkata...

http://wanwidget.com/
saya pon trakut kalau kena godam, habis segala yg dicurahkan utk design blog akan sia sia. saper la yg jahat sgt nk godam org punya blog ni kan

nadya berkata...

tak pasal2 blog saya pun kena malware.. huhuhu...
dia kata disebabkan cahayacinta.com..
puas saya cari link blog tu dlm blog saya.. tapi memang tak penah ada link tu..

help meeeeee =( huuhhu

MEKAR berkata...

Dah lama blog tu sakit kan. masih tak jumpa penawarnya :-(
Sabar byk2 ya suri.