Khamis, 4 Ogos 2011

Jadual Berbuka Puasa 2011

Salam semua..




Bersempena bulan ramadhan yang mubarak ini seperti biasa Suri akan kongsikan jadual waktu berbuka puasa 2011 sebagai panduan semua.



Kali ini Suri tidak akan melampirkan zon -zon bagi setiap negeri untuk berbuka puasa tapi suri akan berikan link http://www.e-solat.gov.my/ tersebut untuk sahabat semua membuat rujukan atau print out.
Lihat contoh pilihan Suri:-
  1. Laman utama berupa rajah peta semenanjung Malaysia- Pilih negeri Perak
  2. Paparan Waktu Solat Untuk Tempoh- Pilih Sebulan
  3. Pilih Lokasi Anda- Ipoh, Batu Gajah,Kampar, Sg. Siput dan Kuala Kangsar.
  4. Dan terus klik papar.

Selamat mencuba dan selamat berpuasa untuk semua dari Suri.

Pstt!! Yang menariknya laman web ini ia menyediakan arah kiblat solat :)

10 ulasan:

zulkbo berkata...

salam..
dapat pahala berbuka cepat-cepat nih
jangan di tangguhkan tapi jangan pula gelojoh..he he

bEe berkata...

Assalamualaikum Suri,
Selamat berpuasa ye :-)

Bicikut berkata...

selamat berpuasa. card telur = 0.6g je. sori lambat balas, tak pasan kat chat box.

maza berkata...

selkamat berpuasa suri.. heheheh

nizamghazi berkata...

Thanks Suri share link tu
BTW Selamat Menyambut Bulan Ramadhan
even dah terlewat nk wish. xpe kan ;)

Pelangi cinta berkata...

zul
makan kena abca doa heee..jgn tersedp dah le heeee

Pelangi cinta berkata...

bee
ya utk kak bee gak

Pelangi cinta berkata...

bicikut
ha.. mmg terbaik tu klu hari2 makan ok gak.cmpur sardin lagi best

Pelangi cinta berkata...

maza
selamat berpuasa utk bro maza gak

Pelangi cinta berkata...

nizam

hee...utk semua juga ni heee..

p/s:ingt nak belanja suri tadi huuu