Khamis, 11 November 2010

Benar Bagai Dikata..Menguruskan Blog Bukan Satu Kerja Yang Mudah

Salam semua...

Syukur Alhamdulillah blog cahayacinta.com telah boleh di buka seperti biasa. Buat kali kedua blog ini berehat sekali lagi pada hari khamis tanggal 4/11/2010 dan kemudian tergendala semula sehingga berlanjutan pada hari selasa 9/11/2010. Subahanallah ia benar-benar menguji kesabarnku..

Nampaknya last entri yang Suri sempat post pada hari khamis yang lalu telah hilang begitu sahaja. Maka sebagai ganti entri ini dijadikan sebagai pengganti. Untuk pengetahuan semua blog ini tidak boleh di buka disebabkan masalah hosting provider. Atas sebab itu ia mungkin mengambil masa yang agak lama untuk pulih kembali seperti biasa.


Alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar. Terima kasih banyak-banyak pada semua sahabat yang sudi bertanyakan khabar blog Suri sama ada di facebook, sms, telefon dan juga ym ternyata sokongan anda semua membuatkan Suri benar-benar terharu. Dan tidak lupa juga buat insan yang belakang tabir dalam dalam mencuba membaik pulih kedua-dua blog Suri iaitu sahabat etomyam dan GH Syukri yang sudi membantu Suri semasa kedua-dua blog ini menghadapi masalah tanpa merasa jemu.

Apalah yang dapat Suri lakukan selain mengucapkan ribuan terima kasih kepada semua sahabat kerana tanpa sahabat siapalah Suri untuk mendirikan sebuah blog cahaya cinta seperti ini. Sememangnya kalian semua memang sempoi!


Memandangkan semuanya sudah kembali seperti biasa maka Suri pun perlulah memberikan fokus pada Cik Cinta dahulu. Membalas komen yang masih tersisa, mengupdate blog seperti hari-hari biasa selagi termampu.

Manakala blogspot juga begitu perlu di jenguk. Komen juga masih tidak sempat di balas huaa..banyak kerja lagi nih.. Semalam dan hari ni segala entri telah Suri bawa lari masuk ke dalam perut wordpress. Semoga pembaca setia tidak miss akan hasil tulisan Suri yang tidak seberapa ni huhu..

Blog kawan satu hal nak uruskan lagi.. Tu lagi la banyak kerja. Mahu fokus 3 jam pun belum tentu semua komen akan dapat di tebas dengan sekelip mata!



Pstt!! Sesi jalan-jalan ke blog sahabat bloger akan dilakukan secara berperingkat-peringkat. Harap semua sahabat memahami segala gedung isi hatiku ini.

26 ulasan:

suffer8zine berkata...

bagus la semuanya dah ok

Terkini : Kura-kura comel

Zezebel berkata...

Suri.
blog cahayacinta tu tak boleh komen. Komen masuk kat dalam WPspam jer dari semalam.

coodeang berkata...

Kalau dah ok, saya lawat cahaya cinta je la. tableh la nak pegi semua blog ye

Encik Tikus berkata...

memang susah nak urus blog, lagi kalau busy, kekadang lupa langsung dekat blog keh khe

Syafrizal berkata...

biasa la tu
Shared Hosting la katakan
tapi kena sabar le
teruskan berblogging ye awak

ZACK ENTRY berkata...

selamat menguruskan blog..=)

Ieqa Swetluv berkata...

blogging dengan bersemangat ya chaiyuk3 hoho

mancai berkata...

pelan2.. kalau kelam kabut kang semuanya tak menjadi... syukur dah ok tu...

Zikri Husaini berkata...

susah juga nak menguruskan blog nie kan.. hurm takpelah..

myravea berkata...

serbuu tuan umah di belognye sambil bace entrynyee *wink..nak tempah header cumil dan murah??mari3 :)

Marzalina berkata...

salam sahabat =)

saya pun kadang2 malas nak update blog hehe...kadang2 hanya blogwalking jer tu pun kalau sempat.

harap awak sihat dan ceria!

Haizatt Abdul berkata...

kesian kak..
pindah hosting la:)
weirdobytes.com hehe..
saya bg deal best..

surihati_ku berkata...

suffer8zine
amin amannya

surihati_ku berkata...

zezebel
ya benar ..tp skrg dah blh hiii

surihati_ku berkata...

kak nora
skrhg sudi2 ke sana hiii..cinat lagi

surihati_ku berkata...

encik tikus
ger..rasa geram bila tak dpt amsuk belog

surihati_ku berkata...

syafrizal
sabar nnti cari jln penyelesaiannya

surihati_ku berkata...

zack entry
selamat ada blog mmsti khdupan lbh ceria

surihati_ku berkata...

leqa..
yah..cayok..cayok utk sahabat jua..

surihati_ku berkata...

mancai
uu..kelam saerabut bila blog buat hal huuuu

surihati_ku berkata...

zik
kena pandai bahagiakan masa

surihati_ku berkata...

myravea
jap g saya nak serbu umh awk pula siapkan air tea seteko yah

surihati_ku berkata...

marzalina
hiii...klu bizi tinggakan jer wak..sb kerja harus d utamakan...

surihati_ku berkata...

haizzat..
terima kasih atas tawaran dan saraanan yg d beri..

suri amat terharu skli hiii

me and you berkata...

yap...nak urus blog ne buka senang... saya dan 1 mingu tak cukup tido nak urus blog,,,hahaha... tapi apa2 harap2 usaha i2 tidak sia-sia..huhuhuu

http://kenchenys.blogspot.com

Mekar berkata...

wah.. suri. rajin nya melayan dan reply semua komen kat blog ya.