Selasa, 1 Februari 2011

Edisi Awal Bulan Yang Suram Tapi Bukan Datang Bulan . .

Salam semua..

Hurm ..
Malam tadi Suri bukak blog untuk melawat blog kawan-kawan tapi sayangnya keadaan benar-benar membuatkan Suri terdiam depan laptop.. Lalu terus mematikan hasrat Suri untuk terus berblog lagi.. Nampaknya niat untuk snap top komentor di cahayacinta.com tidak menjadi..  :(

Tahun lepas hampir sebulan cinta diam..
kali ini kenapa membisu kembali?
Adakah dia merajuk padaku??? Rasanya baru tahun lepas dah renew..
Kenapa.. kenapa..
Arghhhhhh!!

pose serius nie

Tidak tahu harus mengutarakan apa..
Sekadar ingin memaklumkan pada sahabat semua agar singgah sini sahaja..

Andai ada masa tinggalkan jejak website wordpress/blogspot sahabat disini dan suri akan menjejak  kembali..

Ingat jangan lupe yer, kalau lupa Suri akan gigit jari anda semua hiii.. lalalaa...


16 ulasan:

MrsAyie berkata...

cuba nak masuk cahayacinta tadi, tapi tak dapat. :) Nasib baik ada blog back up ni

Zikri Husaini berkata...

kenapa dengan blog...

AkuBiomed berkata...

Saya cuba masuk juga blog CahayaCinta tiba-tiba keluar amaran blog suspended. Kenapa yer?

tokei-mdigital berkata...

tgh prob kot...
atau kena hack jugak...

jana income 5 angka dengan blog

zulkbo berkata...

salam..
alahai..paling di takuti
bila blog jadi begitu..
cuba check dengan provider
domain la..

Khairul Amry Mohamad Puad berkata...

errr...rasanya saya pernah komen dalam blog yang tuan punyanya bernama suri..tapi rasanya blog tu wajahnya lain...er.blog cahaya cinta ker yang saya masuk tu?confius disitu...sebab baru jer rasanya ada pengomen n berblogwalking dengan blogger bernama suri ni....errr...masih konfius

tengkorakemas berkata...

blog sis suspended ye..kenapa boleh jadi begitu huhu

surihati_ku berkata...

mrsAyie
dah tak blh masuk sayang...

sedih jelah buat masa ni hu...

ha..ada blogspot sbg ganti huuuu..

surihati_ku berkata...

zik
hosting provider.. haaaa

surihati_ku berkata...

tokei
ha, kena hack? ada kena mengena ker? huuu

surihati_ku berkata...

zulkabo
dah call tpi tak berjawab..
begang le jugak..

bukan takut tapi mmg tak puas hati dgn data kl ni

surihati_ku berkata...

khairul..

ho..cahahayacinta.com tu le blog saya. blog tu khas untuk maklumat sahaja.

manakala blog yg kedua blogspot. blog ni lebih pada dairy sahaja huuu..

suri tu sayalah orgnya hiii..terima kasih sebab sudi jejak saya disini ya ;)

surihati_ku berkata...

tengkorak emas
entah le .. dah berkali kena macam ni..

buat suri makan hati jer huuu..

RedBoys berkata...

aik. suspended ke? kenapa boleh jadi macam tu? erm. harap dapat selesai secepat mungkin. RedBoys datang tinggalkan link. heee

Norasikin berkata...

Cari hosting provider lain la. Buang masa je hosting mcm tu.

Norasikin berkata...

Kesian suri. Nampaknya kena cari hosting yg mahal sikit la