Isnin, 7 Februari 2011

Fast Or Slow

Salam pagi untuk semua..

Setelah lama bercuti kini mood untuk berkeja kembali suram heee.. Bukan apa kerja tak adalah banyak mana cuma terasa bila dah lama bercuti ni nak naikkan semangat berkeja tu mungkin agak slow sedikit.

Cuba bayangkan sekiranya hari isnin ini sahabat ada satu kontrak atau presentation yang penting buat sahabat semua. Mau kelam - kelibut jugaklah harini.

 
Terus langsung tak ada terfikir nak bermalas-malas untuk hari pertama berkerja bukan. Malahan fikiran akan lebih terfokus kepada projek yang satu tu. Dalam hati dah mula berkira-kira aku mesti buat yang terbaik untuk kali ini melebihi hari-hari biasa heee..

Harini mood kawan-kawan punya posisi bagaimana pula. Adakah lebih laju dari biasa atau masih di tahap pemanasan cap enjin siput sedut lagi??

7 ulasan:

Zikri Husaini berkata...

betul tuh bila cuti lama sangat, nak ambil mood tuh amibil masa jugak.. nak buat macam ne , kerja tetap kerja.. hehe

MrsAyie berkata...

Assalamualaikum.

Selamat Kembali Bekerja. Selepas cuti panjang, nak kembalikan momentum sebelum tu agak susah sikit.
Hari pertama biasanya akan rasa lemah jer.

Sabahan Bloggers Club berkata...

Salam.
Blog suri yang lagi satu dah memang takde dah lagi ke?

DeCrewz berkata...

Tahan la jugak bercuti.. Yang kena kje tension beb..ha3

gadisBunga berkata...

mood tgh nak memecut. sikit2 ni. huhu~

Kakzakie berkata...

Kakak tak boleh malas-malasan sebab apa-apa pun at the end the things kakak juga yg kena settlekan. Kerja setakat yg termampu dan terbaik yg boleh.

Admin berkata...

mood cuti lama lagi,asik kerja jer hari2..