Khamis, 4 November 2010

Sebagai Memujuk Hatiku

Salam petang..

Bagi memujuk hati...

Suri layarkan pos ini pada semua..

Hope kalian enjoy..

Blog cahaya cinta tadi boleh bukak, pastu dalam jam 2 petang tak boleh bukak pula. ..


Aduh memanglah tension bebenor..

Suri sempat posting satu artikel sahaja. Baru nak bermanja Cik Cinta dah pergi..

Sahabat peminat makan kiub ais heee.. Ini adalah bentuk acauan yang terbaru dengan menggunakan silikon yang berkualiti tinggi bagi membentuk saiz ikan yang digemari. Gunakan takala anda menyambut tetamu, sebarang parti hari jadi, BBQ dan sabagainya.



Apakah gambar diatas?
Ia hasil dari sarung tangan getah. Percaya atau tidak mereka telah berjaya mereka menggunakan sarung getah tersebut sebanyak 3,000 sehingga membentuk gaun peganting yang labuh.. cantik.




150 jigsaw puzzle yang tumpukan di atas satu sama lain dan akhirnya membina sebuah patung Homer Simpson. Setelah patung selesai anda boleh melukis dengan cat Simpson termasuk ciri-ciri kuning. Bahkan ada bantuan yang diberikan oleh nombor-nombor di balik dari potongan-potongan jika anda adalah orang sabar. £ 24,99 untuk teka-teki, tetapi anda mendapat 150 kali menyenangkan ... Ini hebat!



Ini kamera Nikon DSL ke? hee..Nak makan pula takut heeee..




Sepatu Gun Naib Miami
Kasut unik oleh Chanel Cruise terinspirasi oleh gambar pistol.





Tuala perjalanan mini
Multi-purpose tuala perjalanan ini tampak kemas seperti bentuk pil. Hanya rendamkan tuala tersebut dengan sedikit air dan ia akan menjadi tuala muka semula. Terus boleh dipupuk kemuka begitu sahaja.





Rumah bentuk bulatan. Kawasan hutan hujan pantai barat Pulau Vancouver di Kanada.



Ha.. ada berani ke orang nak mencuri sandwich Suri hee.. Beg plastik yang berpaking ini menarik sebab di sudut kiri dan kanan ia terlakar titisan tompok kulat warna hijau. Manarik bukan.  Orang nak makan pun takut apatah lagi nak mencuri bekalan kita hee..



Suri suka minum air kepala tapi hanya yang original coconut sahaja. Gambar diatas adalah bungkusan Brilliant hanya untuk pengisian penyimpanan air kelapa sahaja. Berasal dari Republik Dominican.





10 ulasan:

yExk6Jty2JANrQG5DHolDAHtSJxqWznMI2.Tc4w3xQ-- berkata...

Roti pakai sarung plastik yang mempunyai gamabar kulat sebenarnya kedekut. Kalau betul kamera Nikon DSLR boleh makan tentu ngeri

tengkorakemas berkata...

rasanya Jepun ada buat macam tuala muka tu, kotak t-shirt yg boleh direndam macam maggi lepas tu jadi baju

puteri berkata...

menarik tu plastik roti tuuu

nas berkata...

nice la gambar2 nie...hehehehe..
erm..akak...bila nak tambah badnwith nie? nak usha2 blog akak wordpres tue :)

DnoBiz berkata...

aku suka bekas air kelapa tu

hafizmd berkata...

menarik betul gambar2 ni...yang kasut tuh...boleh letak pistol betul punya..ala james bond...hehe

gaun guna sarung getah?hebat2..tapi panas tu..hehe

Ismail N berkata...

Jgn makan banyak2... kolestrol tinggi terutama kek kamera Nikon tu.. :D

Saya pergi ke blog satu lagi tu, dia tulis account suspended. Ada buat apa2 yg bagi hosting provider sakit hati ke? Kalau susah2.. pindah hosting aje. Mintak depa on kejap blog tu utk copy database.

Best wishes....

Syafrizal berkata...

kesian suri..
kena selalu contact admin.. macam mana boleh jadi camtu..

Zikri Husaini berkata...

wah menarik betul rumah tuh..

~fais~ berkata...

hai..suri...
salam kenal...