Selasa, 9 November 2010

Tanpa T?

Salam ceria semua..

Tanggal 9/11/2010 entri diblogspot terhasil lagi..Syukur Alhamdulillah semuanya dapat Suri lalui seperti hari-hari biasa ;) .


Malam tadi makan ikan siakap pedas, kailan ikan masin, nasi kosong, air tembikai, telur 2 bijik, sup ekor hurm yammie. Rasanya memglah enak sekali. Pagi tadi sarapan kueh tiew kari wallah memanglah sedap tidak terkata takala air milo panas mula terasa di anak tekak bagai  lahar seakan mencengkam tubuh heee..

Er.. ahk..uh..errrr..
adei..oh.. no...
i SAY nO bODAY.
Si T dah rosak mau bikin apa nih..
Buang air besarnya tidak boleh air kecil-kecilan sahaja bisa boleh buang disana kok..??

Hooo..
Akibat terlalu makan banyak perutku mula memulas-mulas..
Bagaikan mesin pengisar cili merah...

Oh tidak...
Ku tunduk..berdiri seperti tabit hormat pada bendera..
Ku cangkung tidak sekali-kali..

Erk..
Haaa... Tak tahan dah nih..
Huak..
Nampaknya langkah drastik bagi membenteras pendatang tanpa izin iaitu Pak Itam masalah ketidakselesaan perut haruslah diambil dengan segera!!
Huhuhu..
Badanku mula berpeluh..sejuk serem semacam..
wAhaa.ha... time tu sempatku imbas makanan yang ku melantak semalam dan pagi tadi neghee...

Erk..sakit datang lagi seakan menumbuk-numbuk isi perutku tanpa dia mengetahui bahawa aku ni adalah manusia yang baik hati heee..

Lari...
Sekuat kakiku berlari malahkan ahli mareton mengambil bahagian dalam olahraga. ceh!!
kata mak "kau tu kalao lari macam tak pijak bumi" hihihi..

Punat lifku tekan ke G!
"Salam, Cik Pengawal kat sini ada tandas?" ada. Lalu dia menghulurkan kunci padaku..


Haa..try bukak yang ini sebab ada tanda gambar pompuan. Hurm pelik tak boleh dibuka.. Mentry pula membuka kunci di pintu yang sebelah gambar lelaki. kerek...

Ho00..
Glup!! aku terkesima..rupanya ada oranglah heeeee..
Kurus betul Pak Cik Selamat tuh.. Aku tidak nampak orang tuh..

Dalam hati dah tak tertahan..bagai mahu meriah buluh ini di lontor jauh tanpa henti... heee..
Took..took.. tangan yang gatal mengetuk pintu tandas tu lagi.. dah tak tahan paham-paham jelah...

Yah..
Keluarlah seorang india tua dengan bertongkat hooo..
Terus melulu minta maaf melihat keadaan dia sebegitu..Tercengang seketika..



"Maaf saya tidak sengaja, Uncle mahu pakai baju boleh sahaja masuk ke dalam tandas itu kembali "
Uncle tu tersenyum.. hooo tak apa saya baik sahaja disini..saya lelaki pakai baju kat luar orang nak pandang pun tak kisah.. Terima kasih Uncle saya masuk dulu..


Wahooo..
Haa..nikmatnya ada si T.. gumbira tak terkata.. :)

Apa akan jadi sekiranya kat dunia ini tak ada Si ct T? tandas?
-orang dulu-dulu buang air besar kat semak. Paling tidak pun kat laut hee..Kalau jalan-jalan terpijak sesuatu yang menusuk kalbu mintak maaflah memaglah kompom takan ada orang yang akan mengaku yang tu dia punya angkara hee..

Pendapat korang pula bagaimana?

13 ulasan:

Zikri Husaini berkata...

tanpa tisu ke?? huhu

gadisBunga berkata...

kalau takde tandas alamatnya KLCC tu dah takde rupe KLCC ler...hahaha

syahrilhafiz berkata...

mak aii..sapu je dengan baju...haha

Zezebel berkata...

Dulu-dulu banyak hutan suri. Sekarang pun banyak hutan batu tapi ada CCTV tu.., jaga... Hahahaha....

tengkorakemas berkata...

dulu masa kecik2 kat kampung tandas betul2 atas sungai hehe

ZACK ENTRY berkata...

kene ada tandas woo..hehe

Affan Ruslan berkata...

*makan dgn berhemah suri. hehe.

mana blog cahayacinta?

Admin berkata...

buang di laut..ikan makan,buang semak x siapa tahu hehe


harap2 blog suri akan okay spt biasa nanti
rindu pula blog lama suri

mie berkata...

kena bawa spare tisu sendiri..
hehheee

kay berkata...

kalau dulu tepi semak pun jadi..hehe

Mohd Azrin berkata...

Masa kat oversea pening juga bila tandas tidak disediak paip air terpaksa bawa air botol kalau tidak naye ;-)

Zezebel berkata...

Blog lama suri masih belum OK ke?
Semoga cepat sembuh ya blog cahayacinta.com..... Amin.

Zezebel berkata...

Blog lama suri masih belum OK ke?
Semoga cepat sembuh ya blog cahayacinta.com..... Amin.