Isnin, 1 November 2010

Jika Ketiadaan Bos ..

Salam petang untuk semua...

Entri petang mula menjegahkan diri..
Apa lagi yang boleh dikatakan andai bos masih tak muncul-muncul lagi maka Suri pun meringankan tangan untuk melakukan senaman jari -jemari untuk update blog sekali lagi..



Apa yang sahabat selalu buat tika bos tidak masuk ke pejabat seperti hari-hari biasa?


Bakal dilakukan kelak.
  • Jika Suri andai tiada kerja Suri akan update blog. Lepas tu Suri akan pergi dari satu blog ke blog yang lain.
  • Perkara yang kedua Suri akan main game.. Apalgi google jer pasti berlambak games yang akan dijumpai.
  • Tak pun Suri akan baca novel heee..
  • Tdo haa..salah satu perkara yang mungkin akan Suri lakukan di pejabat.. ngheee...



 
Tidak akan dilakukan.
  • Facebook tidak boleh sebab ada masalah selalu heng.
  • Minum air panas nanti karang dia akan cakap minumlah lagi saya tengok "pek milo" tu isi dia macam tak bergerak jer. katanyer "U tak suka minum milo ek?"

Jangan dilakukan.
  • Menjerit seperti orang histiria.
  • Menyanyi kuat-kuat bakal mengganggu persekitaran office bersebelahan pejabat anda pula.
  • berborak vs mengumpat perihal bos tak naikkan gaji kita hehee..
  • Duduk dikerusi empuk bos..
  • Panggil kawan-kawan buat jamuan makan

Haa,
Kawan-kawan punya plan apa pulak??

9 ulasan:

tengkorakemas berkata...

hehe update blog dgn blogwalking memang ramai yg buat sekarang memandangkan ramai dah ada blog :)

tehr berkata...

kat sini rupanya
kali pertama sampai ni, suri
takkan tak ada teh 0 ke, karipap ke...

gigi rongak berkata...

haha.. bgsnya.. ada masa nak buat entri masa bos blm muncul..haha

Kulanz Salleh berkata...

Kalau xda bos boleh ambil kesempatan lepak2 kejap..hehe

Puteri Iqa Izyan berkata...

rindunye nak update blog..
x sbr habeh killer ppr sabtu nih ;))

thanks 4 the wish tau suri ;D

Zikri Husaini berkata...

hurm... kalau boss takda... tidor.. takpun buat kerja lain....

surihati_ku berkata...

TENGKORAK EMAS
betul tu kalu tk buat rasa cam gian jer hee...


TEHR
ya kat sini sebab blog ada masalah sikit..

takat ni ada 2 ekor kucing yang menyambut tetamu jer kui..kui..


GIGI RONGAK
tu yang best bro hee...opis ini aku yang punya heee..


KULANZ SALLEH
kalu kat bawah ni ada kedai kopi besh gak heee..


Puteri Iqa izyan
cepat puteri update blog suri pun tak sabat nak tunggu entri puteri yg seterusnya..

wish tak ada masalah ok jer.. semoga berjaya ya sahabatku.


ZIK
tido mmg best zik..lagi opis yang beracong sejuk heee

Syafrizal berkata...

ish ish ish tidur ye...
bestnya hehe
siap ada air cond lagi

surihati_ku berkata...

SYAFRIZAL
klu sakit kepala tidur jugak bos tak kisah.sellaunya tak melainkan bena2 sakit blh tdur heee.