Jumaat, 5 November 2010

Testing Posting: 7/11/2010 1.38 am. MAAF SEMUA buat masa ini Suri tidak dapat berbloging sebab kedua-dua blog Suri menghadapi masalah. Blog cahaya cinta akaun masih tergendala buat kali ke dua. Manakala blogspot ini pula menghadapi masalah dimana suri tdk boleh update entri dirumah, tapi di pejabat bolehlah pula suri update seperti biasa langsung tiada errow huhu..pelik?? diblogspot ini juga suri hanya blh menaip dibahagian "tajuk ini" sahaja. Jika orang lain tolong postingkan apa2 artikel di blogspot Suri memanglah tiada masalah. (utk pengetahuan semua entri di bawah ini adalah posting dari sahabat etomyam) Entahlah Suri pun tak tahu apa sebenarnya masalah yang berlaku terhadap blogspot suri ini. Apapun kita jumpalah di maya pada hari Isnin nanti. Terima kasih pada yang sudi datang kemari. Insyallah Suri akan ke blog kawan2. mohon maaf atas apa yang berlaku. harap kalian semua tidak berkecil hati.wassalam.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam a orci nibh, eu ornare nunc. Vivamus placerat, tortor a sollicitudin ultrices, velit dui mollis risus, ut congue nisi magna ut massa. Sed in risus nec mi molestie suscipit ut ut purus. Curabitur tellus justo, eleifend sit amet ullamcorper non, elementum ac diam. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Curabitur eros metus, faucibus eu malesuada volutpat, vestibulum a nunc. Pellentesque at quam non mauris pulvinar pellentesque. Morbi laoreet massa neque. Morbi sit amet cursus ante. Maecenas pellentesque ullamcorper nisl, ac egestas lacus ullamcorper eget. Donec malesuada ornare nulla, sed congue neque consectetur eget. Aliquam erat volutpat. Proin turpis nisl, sodales id tristique et, cursus eget nunc. Nam aliquam bibendum purus eget ornare. Duis leo nulla, sodales ac mollis vel, imperdiet in nisi. Integer quam ante, laoreet sed laoreet ut, sagittis nec nunc. Mauris at ipsum non enim mollis feugiat. Nunc felis lectus, ornare at molestie eleifend, malesuada ac nisl. Proin et nisl lorem. Nulla ante lacus, ornare sit amet tempor eu, molestie et sapien.

Curabitur lorem magna, laoreet ac semper sed, ornare eget eros. Curabitur pretium felis blandit massa convallis volutpat. Nulla iaculis convallis tortor ac feugiat. Quisque bibendum augue laoreet tellus pellentesque sed condimentum mauris scelerisque. In egestas justo ut orci ornare elementum. Aenean venenatis dignissim blandit. Pellentesque et nisi id turpis ullamcorper commodo vel id velit. Vivamus dictum, eros et placerat sollicitudin, lorem nulla volutpat nisi, eu vehicula magna felis ac libero. Etiam ante lectus, ultrices at ornare non, viverra eu dui. Pellentesque accumsan libero id leo pulvinar accumsan. Pellentesque et fringilla ante. Curabitur interdum ultricies mauris id volutpat. Nulla id sem a quam commodo rutrum. Sed mattis bibendum sem et luctus. Ut ac nisi nibh. Donec in nulla augue, ut tincidunt dolor. Praesent cursus augue ut tortor porta in sodales sem pretium. In eget nulla tellus. Nulla porttitor varius metus, sed hendrerit lacus cursus vitae.

16 ulasan:

hentakbelipat berkata...

ok sekarang nak aku translet satu2 ke camne

Encik Tikus berkata...

o.O

surihati_ku berkata...

aduiii...ini testing postinglah sayang...

tehr berkata...

testing posting
keliling pening

suri sihat?

si biskut berkata...

hmmm...rasanya dia cakap malam nie tak berapa nak betul..hehe

Zezebel berkata...

testing komen....
1..., 2..., 3.... Testing.... Testing....
Ok kot ni suri ya?

Minda berkata...

Eh.. ??

Kulanz Salleh berkata...

Mantera latin ni, hehe

nasikputeh berkata...

ok.. testing komen jugak..

nas berkata...

testing2.....
hehehehe....maak aii..tajuknya paling panjang dlm sejarah dunia...hehehhe...
harap2 ok..sebab aku tengok bawah tajuk ada teks merapu2..

Zezebel berkata...

kasian suri.
Try guna opera mobile lar suri. Saya pun guna itu untuk blog. Tiada masalah untuk buat post dengan blogger.

Encik Tikus berkata...

mudahan blog lu elok seperti sedia kala

hafizmd berkata...

testing testing try cube acu test...ok ok..

ini memang pelik bin ajaib...isk2...harap 2 blog ni akan pulih secepat yg mungkin...insyaAllah..

Minda berkata...

Dugaan.

coodeang berkata...

dah try tranlate guna google translate. Tak de satu bahasapun yg boleh paham. Mcm mana ni?

Admin berkata...

testing22