Isnin, 1 November 2010

Hey!! Suri Disinilah..

Salam teman..

Maaf sebab sepikan diri sejak hari sabtu haritu huhu..Sungguh tak disangka cempedak bila bertemu si pisang semuanya berubah seperti yang tidak di jangka..

Blog cahayacinta.com tidak boleh di akses seperti biasa. Insyallah dalam masa yang terdekat nanti tika blog tersebut kembali mendapat nyawa baru Suri akan maklumkan pada rakan-rakan kelak.



Seperti selalunya. .
Akibat dari kemaruk untuk berblog semakin memuncak! Makanya Suri pun menggunakan platfotm blogspot ini untuk melepasakan rindu giat hee..

Andainya sahabat merasakan entriku ini kali ini agak keterlaluan kasi tahu Suri di kotak hadiah magica okey.

Cau Cin Cau! Suri suka air cincau


Psst!! Blogspot ni sebenarnya khas untuk edisi merapu sikit. Manakala blog wordpress pula khusus untuk maklumat sahaja. Harap maklum.

18 ulasan:

Zikri Husaini berkata...

erm takpe2... kitaorang datang sini pulak..hehe

Zezebel berkata...

Owh.... patut la. Ingatkan dah tutup terus. Harap-harap dapat diselesaikan semua masalah blog tu yer.

Munix™ berkata...

mrapu nyer.. haha!
ni yg nak dengar nih!

Minda berkata...

Kita serbu sini pula. :-)

mancai berkata...

alamak..padanle cuba banyak kali tak dapek2.. tak pe.. pelan2 kayuh...

Syafrizal berkata...

patut la hehe...
sian dia.. kena selalu contact webhost admin la camtu

jambz- berkata...

keh keh. rindu sungguh.

pawaka19 berkata...

wow..ada blog barula..mel cadangkan comment dia pakai discuss macam mel..senang nak reply comment

syahrilhafiz berkata...

woot3..oo kat sini dia merapu..
mesti banyak personal2 gila ni..
tunggu godek abih semua entri dia..hehe

bujang3 berkata...

Wah... baru tahu yang Suri pun layan banyak blog yerr!!!..Rajin betul... Syabas....

Kulanz Salleh berkata...

Rindu dengan blog asal tak dapat akses.. tapi yang ni pun okey juga.. tetap menjenguk sini

surihati_ku berkata...

ZIK
persialkan masuk...


ZEZEBEL
mana blh tutup heee..pasti akan di turunkan pada anak2 kelak..


MUNIX
tak merepu sangat cuma blog ni tak derlah bicara tentang seserius blog cahaya cinta.blog rojak sahaja kawan nghe..


MINDA
saya yry ke blog anda tapi tak dapat jejak dia pun??


MANCAI
apa nak buat Insyallah dalam masa terdekat ini Suri akan buat. gaji tak dpat lagi bro..


SYAFIZAL
ya begitulah hal yang sering di lalui..sushnya bagai tak terkata..


JAMBZ
rindu bagai tak terkata..


PAWAKA19
alhai suri kurang tahu bab tuh huhu..takat ni tahu tulis catatan, publish jer..basic ok lagi heee..

thnks atas saranan sahabat tu.jika harini line clear suri akan buat ya.



SYAHRILHAFIZ
ya nak selongkar blh sahja.kat sini tak der pic yang oroginal. foto suri, bby sb ni blogspot.nnti klu ada foto oroginal tak pasal2 org curik tanpa keizinan kita heee



Bujang3
ya masa ada wordpress mmg dlm masa yang sama suri belajar blogspot.ni pon godek2 sendri..tgok kwn2 ada blog spot suri pun rembat satu.lata mereka blogspot mesra pengguna.

alang2 ada blog percuma tak salah klu kita mencuba hee..tambah ilmu lagi =)

minat punya pasal bro bujang no hal cuma masa jer tak izinkan..bro bujang apa kurangnya blh tahan jua.



KULANZ
apa blh buat.dok tunggu gaji lagi..sedih bagai tak terkata.ini blog pun dlu kurang jeguk.semalan try gak tukar templet last minute.tgok ni templet cun tu yang kebas 1 hello cik kitty.

hafizmd berkata...

takpe2...kami datang jenguk jugak walaupun kat sini...hehe...

siti berkata...

harap2 blog tu dah ok nanti..

Mohd Azrin berkata...

Harap suri dapat kembali blog

surihati_ku berkata...

HAFIZMD
ya datanglah ke sini suri tak sunyi heee..

surihati_ku berkata...

SITI
terima kasih cik siti sebab sudi ke sini..

jika tidak keberatan apa nama penuh web site siti.supaya senang suri nak jejak sahabat siti kembali.

sila isi website kt ruang komen dibawah ya =)

surihati_ku berkata...

MOHD AZRIN
ya, harap teman jua akan kesana nanti..blog suri biasa2 sahaja.

apa nama website sahabat?suri klik nick sahabt tak ada blog pun??

sila type nama blog sahabat di bawah ya.senang suri nak jejak sahabat semua =)