Khamis, 7 Oktober 2010

Bukan Kasut Ibu

Salam..

oh lama sungguh blog inii tidak tersentuh.. Semejak ada kekasih W Love telah mula mengabaikannya huhu..

Kasut warna putih yang selalu Love gunakan ke pejabat dah hampir nazak! aduh.. baru semalam pergi cari kat Ipoh Prade. Tapi tiada satu pun yang berkenan di hatu huaaa...Love nak cari jenama Nose. Sebab memang dari dulu pakai brand ni. Tahan lasak dari kasut yang pernah Love beli sebelum ini. Ingat nak tukar angin tapi cam tak jadilah pulak adeh.. Apapun pas balik waktu pejabt ni mesti beli hee..



Semalam cari selipar jer brang made in thailand. Kasut cam karpet tu yang kat atas dia bertepek gambar buah-buahan, kartun dan macam-macam karekter lagi hee..

Pusa ronda last-last g jalan kt bhgain baby. Saja tengok kasut along. Akhirnya jatuh cinta pada sepasang kasut sport kala pink.. heee.. tak pernah seumur hidup aku ada simpan kasut pink. Tapi semenjak ada anak perempuan ni aku mula berkenan plak. Bagi aku kala pink tu biasa-biasa jer.. Kalau kala biru lain cerita memanglah minat gila ;)

Ceh bila dah sarungkan kat kaki dia jenama lerrey tak sikap aku..ni ejaan salah nih.. terus sampi umah dia tak mahu lucut kasut tuh.. Puas di pujuk baru dia okey..

2 ulasan:

Marzalina berkata...

salam suri..lama tak singgah sini..apa khabar?

surihati_ku berkata...

Alhamdulillah baik2 sahaja..
harap mazlina begitu jua..
saya pun dah lama ke blog marzalina..

rindu nak dengar celoteh kamu heee