Isnin, 27 Jun 2011

Izinkanlah Aku Menangis..

Salam..

Keadaan agak merungsingkan selepas apa yang di buat tidak menampakkan hasil seperti yang diinginkan...

Nampaknya kali ini hati bersedih lagi. Walaubagaimanapun usaha untuk memunculkan cahayacinta.com gagal...akan tetap diusahakan tanpa jemu...

Dalam seminggu ini kita lihat apa akan terjadi..

p/s: terima kasih pada semua sahabat bloger yang sudi datang ke laman blogspot suri..yang bertanyakan tentang blog ini. Ia benar2 buat suri rasa terharu..

That me..mudah sangat menagis...

14 ulasan:

sakura040582 berkata...

Hai suri...
Takmolah sedih2 okey!

nizamghazi berkata...

Suri, awk jgn sedey2 ye.
Jgn risau,sbb kami semua followers
yg setia dgn awk

cahaya berkata...

kak bee
hai kak sakura..

yah tapi mmg sedih kak...mgis dah sudah huu..

cahaya berkata...

nizam
terima kasih nizam kerana tanpa jemu beri sokongan pada setiap entri suri.suri hargai sangat2..

hakikatnya inilah satu tempoh yg agak lama blog saya lama tidak berkeudara di ruang maya..

separuh kehidupan saya amat kosong sekali..bila dah terbiasa buat bgtu..tapi alai2 dah tak der rasa cam hilang dari pandangan pula huhu...

ya saya akan followers blog awak =)

tehr berkata...

cuba lagi nanti
apa2 pun kami dapat juga menjenguk ke sini

Norasikin berkata...

Sabo la suri. Kalau saya pun rasanya akan nangis jugak. Penat buat bertahun2.

cahaya berkata...

tehr
ya sedang mencuba kali kedua pula bro tehr..

harap percubaan kali ini akan berhasil. Amin.

terima kasih bro tehr dan pada sahabat-sahabat yg lain sb sudi jeguk suri layar blogspot :)

cahaya berkata...

kak nora..
rasanya ini kali ketiga saya mgis spjg blog cinta tergendala..

saya tak fikir pr or trafik saya pikir blog tu dah jadi sebahagian dri rutin khdupan saya...

byk ilmu dan kenangan catatan dlm blog tu. tu bt sy rindu dgt2..

semanagt saya benar2 down..

tengkorakemas berkata...

cubaan kali kedua mcm mana?moga berjaya kak..

sakura040582 berkata...

suri...
InsyaAllah kalau berkesempatan bEe akan ke blogspot suri. Bila masa tak muncul bEe takde masa. Tp bEe cuba okey!!! (office bEe takleh buka blogspot kena curi2 masa kat umah)

Sunyi bila suri takde... huhu

MEKAR berkata...

walaupun sya bellum pernah alami masalah spt ini tp sya dpt merasai kesedihan yg suri alami. Apa yg boleh sya katakan, semoga tabah. tak mo sedih2 ya. masih ramai lagi kawan2 yg sudi jenguk suri di sini (tmasuk saya walaupun jarang2).

cahaya berkata...

TE
ini bukan cubaan kali ketiga ke empat tapi dah byk tangan menggodeknya huhu...

mmg rumit TE...huhuhu...

cahaya berkata...

sakura
kak hilangkan diri sekejap cuma kurang aktif dilaman bloger wordpress jer heeee...

inilah masa utk buat aktiviti apa yg kita suke tanpa memikirkan blog ..

cahaya berkata...

mekar
thnks kak mekar sb datang sini..

nilah salah satu sb saya jarang nak berblog down sikit kak heee..

terima kasih kerana memahi perasaan saya kak huhu...


p/s:ridu gak tak ke laman kak mekar eeee