Khamis, 16 Jun 2011

Begang Bila Blog Buat Begini

Salam..
Tidak tahu Suri nak kata apa cuma mood nak berblog dalam laman cahayacinta.com padam secara tiba-tiba..

Entah apa yang tidak kena Suri pun tak tahu. Mula-mula masuk blog dah ada latar hijau pastu bila lihat gambar-gambar semua kosong. Entri ada pula. Tapi bila nak komen tiada apa-apa yang keluar. Hanya keluar yang ini http://window-switch.ru/central/index.php?rf=http://cahayacinta.com/

Apa yang sudah terjadi?? Suri naik buntu. Sepanjang tahun ada sahaja masalah yang dialamai rasa rajuk dalam diri :( huhu..

Nak menangis ni kawan-kawan..

8 ulasan:

tengkorakemas berkata...

ha'a..apa yg dah berlaku kak T___T

moga dapat diselesaikan..dahla kecoh pasal crackers sekarang..

cahaya berkata...

tengkorak emas..
risau gak kalu kena tu TE huuu..

tehr berkata...

kenapa la jadi cam tu
beberapa kali saya cuba, masih juga sama

makin lama main dengan blog ni, makin tak reti pulak rasanya

cahaya berkata...

TEHR
entahlah bro ada benar gak kata bro..lagi dekat lagi di mainkan kita..

yang ni tak tahu apa maslh dia...saya benar2 buntu bro...

Yastro berkata...

Pelik gak yekk...
seb bek jumpe blog yg nih...


#Sayang tul blog lama tuu...

cahaya berkata...

yas
Ya blog dah nak masuk 2 tahun..sedih bro bila jadi begitu...mati terus mood nak berblog huu..

titan berkata...

tak try tanya pihak hosting? diorang boleh setelkan hal tu sepatutnya..

cahaya berkata...

bro titian
yah dema blh setelkan..tapis ediakan duit sbyk yg mereka mahukan...

huhu....