Isnin, 20 Jun 2011

Rezeki Bila Blog Di Hack

Syukur Alhamdulillah..

Dalam kesedihan masih ada jua terselit bibit-bibit indah kurniaan dari menjadi ahli affiliate. Mencuba rezeki dialam berblog inilah salah satu caranya. 19/6/2011 Suri menerima email dari admin kerana berjaya menjual produk mereka dengan jayanya maka hasil yang dapat amatlah berbaloi sepanjang Suri berblog ini hee.. syukur sangat..sangat..


Seingat Suri ini kali ketiga rezeki dari affiliate. Walaupun jumlahnya tidaklah selebat seperti hujan air mataku ini namun memadailah ia buat Suri mengukir senyum dalam taman hati.

Allah aku bersyukur padaMU ilahi kerna diberikan rezeki yang tidak di sangka-sangka ini.

15 ulasan:

tengkorakemas berkata...

alhamdulillah :)

blog cahaya cinta mcm mana sekarang?masih takde penyelesaian? betul kena hack?atau masalah script?

cahaya berkata...

TE

Alhamdulillah rezeki..

Setakat ni tak der lagi TE huhu..
harap dlm masa terdekat ini selesailah hendaknya huuu..

tak pasti yg suri tahu file kena cek satu-persatu..take time gak tuh..

lemah begini...

p/s:thnks sb masuk sini slli.

SobriMansor berkata...

tahniah suri.... affiliate produk apa yang dapat komisen tu. Boleh la kongsi bersama kat sini... hehehe

cahaya berkata...

SM
sebenarnya bayk blh buat duit bro tapi tgok pada rezeki or nasib gak..

klu ada org nak bli produk ebook tu mmg rzki kita ar..

bro blh cuba produk yang kat si debar dlm blog cahayacinta.com.yg tu listing mmg terbaik =)

selamat mencuba bro

Hisyam Nozi berkata...

Inilah rezeki suri. Semoga blog suri cepat sembuh, tak sabar nak baca penulisan suri kat cahayacinta.com

cahaya berkata...

hisyam nozi
ya dalam masa 3 hari ini akan pulih hendaknya..

terima kasih atas doa2 sahabat tu.amat2 suri hargai sekali..

Mekar berkata...

Tahniah suri. di dalam kesedihan tiba2 terbit kegembiraan. semoga cahaya cinta .com cepat sembuh

SASteam berkata...

susah la nak komen kat sini suri..aktifkan la ruang komen yang boleh semua orang leh komen. Ni hanya pengguna blogspot aje leh komen. hehe..

apapun. Tahniah..dah boleh tulis blog semula..

cahaya berkata...

mekar..
Alhamdulillah...datang tanpa di duga...terubat jua..

cahaya berkata...

sas..
dOnE @__@

RINDU BLOG NIE HEEEEE

Norasikin berkata...

Bagi la info sikit mcm mana suri buat sampai dapat komisen juta2 tu.

Hosting suri tu tak de backup ke?

nizamghazi berkata...

Xpe. yang penting suri terus berblogging dan dapat org2 lelaki sperti saya mengetahui petua-petua yg jarang lelaki ambil tahu

BTW, tahniah dgn kejayaan mendapat hasil dari program affilate

cahaya berkata...

kak nora
50juta muhaaaa...masyuk..

mana plk juta2 akak nora mendai jer puluah2 oklah tu

cahaya berkata...

nizam..
petuan ada harap pas ni akan lebh ranck lagi berblog walau hati gundha gulana hiiii

hafizmd berkata...

tahniah suri...

itu boleh kira jadi penawar duka jugaklah...alhamdulillah

psst..bila dah lama tak jenguk CC, mmg rase ade kurang