Selasa, 27 Ogos 2013

113.210.139.135

Bismillahir Rohmaanir Rohim & Assalamualaikum buat sahabatku.

Nombor di atas itu mewakili Transaction ID komisyen yang baru di jana oleh Suri melalui job dari rumah

Alhamdulillah syukur nikamt yang di berikan atasNYA kerana rezeki job dari rumah masih masyuk lagi. Nampaknya ramai orang memerlukan kerja separuh masa ini sebab ia dapat menampung kita paling gembira pun untuk duit poket sendiri. Jika anda ingin dapatkan kerja hanya duduk di depan komputer dan berserta sedikit pemahaman bahasa english itu sudah cukup baik untuk anda mencuba program jobdarirumah ini.

 

Tiada usaha kita tidak akan mendapat apa-apa hasil pun. Percayalah dunia sekarang memerlukan wang tanpa wang mungkin kita TIDAK bisa memiliki sesuatu sungguhpun kasih sayang, perhatian dan amalan itu perlulah seiring.

Untuk sedikit penceraha tentang jobdarirumh anda boleh rujuk entri ini. Berkenaan bayaran yang sebelumnya anda bolehlah ke ini, ini, ini dan sini . Yang lain ada di sana tapi sayang blognya down huhuhu..

Jika anda berminat untuk sertai program ini bolehlah ke laman ini.

19 ulasan:

akubiomed berkata...

Tanniah kepada Suri. Rajin berusaha dan inilah hasilnya. :-)

Hafizul berkata...

Uwwaaaaa..bila pulakkk giliran saya nihhhh...hahaha..tahniah Suri

cahaya berkata...

ab syukur inilah hasilnya,memang saya tidak meyangka sama sekali..alhamdulillah

cahaya berkata...

hafizul
ini sahaja dapat dalam bulan 8 syukur

Norasikin berkata...

Usaha la suri. Kasi lebat hasilnya. Dan jangan lupa bersyukur

shafwan berkata...

Tahniah suri.....seronok kan..bila dpt duit ni

teh ramuan berkata...

dapat lagi nampaknya
tahniah

cahaya berkata...

kak nora
terima kasih ya,saya akan bersyukur atas rezeki yang di beri.amin.alhamdulillah.

maish banyak oerlu di pelajari..terima kasih kak nora

cahaya berkata...

shafwan
ha seronok sangat rasa usaha berbaloi aklau kita rajin dan berusaha selalu

cahaya berkata...

bro tehr
syukur atas rezekinya..sungguh tidka di jangkakan..

hafizmd berkata...

tahniah suri...bolehlah belanja si kakak =)

chii berkata...

Ptt la chii x leh masuk blog suri. Down rupanya. Tahniah suri :)

Selamat hari raya suri

Aju Mohit berkata...

tahniah suri!! rezeki duit raya ni ;)

cahaya berkata...

hafiz
boleh sangat tapi belikan kain baju utk bt baju raya 2013 heeee

cahaya berkata...

chii
ya yank sana dah down huhu..alhamdulillah berkat mencuba dan berusaha

cahaya berkata...

aju
syukur sis kalau sana tak ada incime sini ada rasa bersyukur dan terharu sgt2

Tanpa Nama berkata...

ah! tak dapat daftar! tadi katanya ada 3 kekosongan. dah isi form. hantar. tak dapat. macam dah tutup je. sob2..

Tanpa Nama berkata...

ah! tak dapat daftar! tadi katanya ada 3 kekosongan. dah isi form. hantar. tak dapat. macam dah tutup je. sob2..

cahaya berkata...

Tanpa Nama
awk nak daftar jadi agen affliti ker apa? kalau nak daftar ia mmg sepanjang masa di buka..tiada cas di peruntukan utk jadi ejen affliti Job Dari Rumah.

Andai kata awk nak cari ekje kosong awk kena daftar ikut langkah2 yang di berikan melalui email.awk kena berhubung dari sana.

ia tidak berkaitan dg pihak admin.kmi cuma berikan maklumat utk org sednag cari kerja dan utk org nak jana duit dr rumah :)