Khamis, 22 Ogos 2013

Pesan Atok !

Bismillahir Rohmaanir Rohim & Assalamualaikum buat sahabatku.
Saya masih cepat lupa..tapi untuk mengingatkan kembali apa yang telah saya pernah belajar sewaktu hingusan dulu dengan cara saya imbas menonton slot "Pesan Atok".

Siapakah pesonaliti yang mengacara kalau bukan Dato' Abu Hassan Din sebagai Atok. Siri ini banyak menyampaikan pesanan-pesanan yang berunsur agama serta tajuk-tajuk yang berbeza serta di ceritakan dalam keadaan santai. Bukan sahaja sesuai untuk tontonan kanak-kanak tapi untuk orang dewasa pun boleh juga.


Pastikan anda melekat TV pada Setiap Isnin-Khamis, 8.30pagi Hanya di RAUDHAH TV9, Di Hatiku. Saluran 119 aha.. ingin Tonton Online boleh :)

Hari ini kisah tentang hormon seksual lah.. agaknay besok cerita tentang apa pula ya..?

10 ulasan:

encikarman berkata...

Layan jugak program ni ya.. bagus baguh..

akubiomed berkata...

Manusia selalu berpesan-pesan dan diberi ingatan.

Kesuma Angsana berkata...

anak2 suka, best juga !

Ema Johari berkata...

boleh tgk kat online (*-0)

Norasikin berkata...

dulu petang2 boleh la tengok. pagi tak dapat la

Suri™ berkata...

ikaram
mmg best tak lama dalam setengah jam...bets ada selitkan surah2 hadis dalam quran sambil berbloging sambil dengar ok gak

Suri™ berkata...

ab

itulah salah satu ciri muslimah yg terbaik

cahaya berkata...

KA
Itulah tapi time dia pgi saya rasa kalau dia buat ulangan masa time cuti sekolah hari sabtu ahad sekitar jam 7 mlm ker ok gak...masa tu cpt2 anak2 duduk depan tv

Suri™ berkata...

nora
pagi saya tak blh kata apa tp blh tgok tonton tu heee

Raudzah Z berkata...

peringatan dari atok untuk semua..jom tengok..