Selasa, 1 Jun 2010

Wahooo!!! Dah Dapat Pengesahan

Salam my sweet dairi..

hurm hari ni dah pun masuk bulan Jun. Terasa cepat sungguh masa tu berlalu. Begitu jua dengan usia anakku yang sudah mencecah ke 1 tahun 4 bulan..

Semalam ibu tengok dia main kereta tolak siap kat atas tempat duduk tu dia isi teady bear lagi. Amboi bukan main seronoknya dia main sorang-sorang. Pandai pula dia bawa diri. Yang Love sibuk menyiapkan makanan di dapur untuk makan malam kami. Si jejaka pula sibuk buat kerja-kerja pejabatnya.
Hurm..
hari ni just nak bagi tahu yang Love dah pun dapat  cop pengesahan dari pegawai kerajaan untuk pengurangan pinjaman MARA tu. He.he..he..kalu ada yang perasan sebelum post yang sebelum ni memang Love ada ceritakan pasal masalah nak dapatkan cop dari mereka ni. Bisalah kerajaan ada sahaja meetingnya..khursusnya bagai..

Petang ni nak hantar borang ni kat pejabat pos. :) Patu kena tunggu proses dia selama 6 bulan berikutnya..Huhuhu..tapi macam biasa tiap-tiap memang Love akan asingkan duit MARA. Kata orang dah sedap meminjam jagan lupa nak bayar semula yer..kiki :)

4 ulasan:

Marzalina berkata...

tahniah...mesti seronok kan..hehehe

surihati_ku berkata...

salam..
huhu..harap2 dapatlah ia diselesaikan dgn secepatnya..hehe

yangputri berkata...

suri pasti anaknya lagi lucu2nya ya, hmm senangnya punya keluarga terasa hati damai ya...

surihati_ku berkata...

huhu..ada waktu pusing juga pikiranku..huhu