Jumaat, 4 Jun 2010

aNTARA Blog DaN dAIRI hATI..

Hari ini Love mula belajar sedikit - demi sedikt tentang blogspot. Sebelum ni Love tahu posting, masukkan gambar kartun. Tapi hati ini Love belajar bagaimana nak buat shot box kat depan muka blogspot ni macam orang lain jugalah.

Sunggugpun blog ini tiada pengunjungnya namun Love suka belajar sesuatu akan perkara seperti ini. Kata orang jika kita belajar sesuatu perkara yang baik itu pasti ia tidak akan merugikan kita. 

Love suka berblog. Kenapa? mungkin sebab Love boleh luahkan apa yang terbuka di sini. Hurm lebih-lebih lagi cerita pasal si manja..tentang kehidupan bestkan :)

Dulu Love ada dairi tapi entah manalah dairi tu sekarang. So bila dah ada blog ni rasanya ia sudah menjadi lengkap sebahagaian dari kehidupan Love.

p/s: gambar dari ejen google

2 ulasan:

kakpah berkata...

salam suri. dah sarapan?
mula2 memang macm tu lah suri..
takde orang datang dan kita rasa macam cakap sengsorang. tapi lama2 nanti ramailah kawan tu. rajin2 menjengah dan tinggalkan komen di rumah orang...
have a nice day.

surihati_ku berkata...

salam kak..
baru sahaja sarapan nasi lemak.
hohoho..suri tak berharap sangat kat.kalua da orang singgah sini..suri akan singgah tempat diaorang pula.

ni blog suri yang kedua suri yang suka..suka

blog yang satu lagi lebih pada maklumat semata-mata

terima kasih kak sb sudi singgah disini.