Khamis, 7 Julai 2011

Lagi 1 Minggu Genap 30 Hari Cinta Derita



Serakkan bunga, dedaun pula mula kekeringan..

Ketiadaan BCC tiada bermakna tintaku patah disitu..

Tapi kuatkan hati untuk meneruskan bicara bisu disini untuk terus bermadah rajuk pada si blogspot dilayar maya. Berjanjilah padaku kau akan pulihkan kembali denai hatiku yang kian retak walau seribu itu..

Pedihnya hati bagai dihiris sembilu, tawarnaya hati bila keadaan begini. Bukan tidak sayang, sudah aku bilang sayang BCC tapi amat rumit untuk dibicarakan..

Seluruh tubuhku kaku membisu..
detak jantungku bergetar tidak menentu bagaikan terhenti buatku terduduk membatu..

Saat ku tahu bcc akan begini ku pujuk hati pasti ia akan kembali sembuh nanti. Saat sedar dengan tidak, pejam bukak mata, hari berlalu minggu beralih bulan BCC hampir mencecah 30 hari tidak berkeudara..

Terima kasih buat teman dan sahabat sebab sudi meluangkan masa singgah di sini. Kedatangan anda pengubat sepi ketiadaan cinta.

25 ulasan:

titan berkata...

tak mau sedih-sedih maa..

tengkorakemas berkata...

sebenarnya apa yg sedang dibuat kak?dah contact server?

tehr berkata...

nampak kena bersabar lagi tu
w/pun kalau saya sendiri
dah pasti hilang sabar
hehe

Anif® berkata...

Uruskan segera.. lagi lama down lagi lama menderita.

Norasikin berkata...

Asyik memendam rasa je. Tak nak cari pengganti baru ke? Diaorg ada jaminan boleh pulih sepenihnya ke? Dah lama sangat ni. curik tulang je la tu

ChipCoklat berkata...

Hemm...kesian chip tgk.. adoyai..

nasib baik la gmbr kat side bar dlm blog ni happy jek..try la tanye blogger yg pandai dalm hal ni.. suruh reset balik blog tu.. boleh buat tu kalo masuk cpanel... try pg blog KA.. takpun blog NG ke.. mane nak tau diorg bleh tolong..

Siti Nurhayati Dollah berkata...

:) senyum hadapi semua. InsyaAllah semuanya akan okay

sayacomel berkata...

dah ada blog baru ye...

Yastro berkata...

X pe suri...sok2 ok la tu kot...pelan2 kayuh...

Zik berkata...

dah sebulan dah... blog2 lain pun merasa macam ada kekurangan jer... huhu...sob2

cahaya berkata...

titan
dah sedih seketika pastu ok semula ;)

cahaya berkata...

TE
dah buat segalanya TE.. namun hampa..skrg tgu mmber setelkan stage yang seterusnya..

mungkin RM kena cas lebih..

cahaya berkata...

TEHR
ya bro tehr dah hilang sabar..dag mgis pun..cuba kuatkan hati jer ni.

klo tak dah lama tak update blog huuu..

cahaya berkata...

anif
ya bro down sikit2 jer...harap tak padam terus...

terima kasih kerna kesini ya ;)

cahaya berkata...

kak nora
sabarjelah.. itu yang tak pasti lagi tapi duit di pimta untuk pulihkan cinta...

tak tahu nak kata apa.mati akal..

cahaya berkata...

chip
terima kasih atas saranan mr chip tu..

dag byk godek wahai..kli ni harap ia pulih kembali..walau rumit pas ni akn blh di setel semula

cahaya berkata...

ct yatie
ya sayang..terus senyum sb yati sllu bagi smgat kat kak suri ;)

cahaya berkata...

zik
um..ni namanya waktu rehat suri yg panjang....

terima kasih zik sb sudi dtg cini,maaf lama tak kesana gara2 blog cinta meragam.Insyalalh nnti suri akan jejak post zik ya..

cahaya berkata...

yastro..
ya.hari masih panjang masa masih ada..tgu dan berdoa sslu kan ;)

cahaya berkata...

sayacomel ni blog kedua saya :)

nizamghazi berkata...

Jangan derita Suri.
Cinta tetap dihati.
Smua org pun rinda kan cahayacinta

cahaya berkata...

nizam
wordpress jauh di hati..namun blogspot ttp setia menanti ;)

hafizmd berkata...

hrp suri terus senyum ceria walau BCC masih lagi belum pulih sepenuhnya...

MEKAR berkata...

pejam celik pejam celik, rupanya dah dekat sebulan bcc sakit. itu kena bawa berubat jumpa doktor pakar tu.

wandisini berkata...

semoga tabah. baru sedar akan kehilangan cahaya cinta..