Khamis, 29 September 2011

Mencari 3 Hot Komenter

Selamat petang..

Suri sudah membuat keputusan barang yang ada tu Suri akan hadiahkan pada 3 hot komen di blog cahayacinta.com. Suri berharap sangat agar akan ada bloger yang menyahut cabaran itu. Lagi bagus jika bloger yang selalu singgah sini yang dapat grab hadiah cenderamata tu heee..Insyallah ada rezeki lebih hadiah tersebut akan bertambah ;).


Apalagi yer..
Jadi good lucklah pada yang mencuba tu..dan beruntunglah ada sesetengah bloger masuk sini sebab dah tahu hadiah tu akan di tambah2 kelak nghee...

oklah..balik nak masak..rest byk2 pagi besok klu sihat Suri akan update blog sana sini sanon ..

11 ulasan:

zulkbo berkata...

salam..
saya pun nak cuba juga nih..
akan cuba sehabis baik ke sini
selalu..

kopisoda berkata...

wow. best nih.
jangan lepas peluang dari suri nih :D

akubiomed berkata...

Siapalah komentator yang hot tuh? :-)

cahaya berkata...

zul
bukan komen kt blog spot tapi komen kat blog cahaya cinta.com

cahaya berkata...

kopisoda
rezki sapa yg cuba heee..

cahaya berkata...

akubiomed
heee kita tgok sapa yg terhebat nnti

MR.Z berkata...

tak tahu pulak suri ada 2 blog..sampai confius saya! haha

tehr berkata...

nak... nak...
hadiah apa pun tak apa
hehe

cahaya berkata...

mr z
mmg ada 2 blog eeeee,dan tak tahu pulak msh ada yg mengikutinya d sini.mmg rasa terharu sangat2...

ni yg syng blogspot ni heee..terima kasih pd yg sudi baca bebelan suri,beri komen dan sbgnya..

suri haargai kalian semua ;)

terima kasih skli lagi ya

cahaya berkata...

tehr
tu ar tgu bro tehr dapat tempat 1 sampi ke 3 tapi tak der pun huhu,,sedihlah bgtu..tgok org lain dah dpt tempt tu adeh...

chii berkata...

surii..nape chii x leh nak masuk blog yg satu lg =(