Rabu, 14 September 2011

Mana Yang Datang Tidak Semua Sempurna

Salam..
Blog kembali okies..walaupun ada entri tapi gambar tiada. Ah memanglah agak menyuramkan bila tiada model di tampal atas entri untuk diperagakan depan lelaki kacak or jelitawan nan ayu. Harap tiada yang buat aduan sebab setiap entri tiada bergambar. Harap lepas ini keadaan akan boleh dibuat seperti biasa.


Gravatar kembali pada wajah yang terbaru cuma tidak best bila bukak blog cahayacinta.com ruang sidebar tidak akan kelihatan. Ada apa-apa cadangan untuk theam yang terbaik bagi blog Suri??

Alamak..
Satu blog lagi tak jenguk huhu..nampaknya pasni kene balas komen kat blog pakarhowto.com. dan memikirkan entri terbaru disana. Cinta pun baru separuh komen di layan huhu. Sabar..sabar...

8 ulasan:

Yastro berkata...

Bab2 theme ni kene pilih sendiri...klau bg cadangan susah gak ooo....tkut x kne ngan citarasa tuan ghuma...:)

cahaya berkata...

sy dah muat naik yg baru tapi tak blh bro tu yg sedih tu...

zulkbo berkata...

salam..
pening juga nak mikir
mana nak updated banyak2
blog ni kan..?

tehr berkata...

belum ada masa nak urus blog lebih dari satu
blog sekolah pun dah tak berupdate sekarang

cahaya berkata...

zul
ha..blog kwn tu dh lama tak jeguk adeh, mujur tuan tanah tu llki jenis yg tak kisah..klu tuan tanah perempuan mau gak kecik ati huhu...

pening bro.rasa nak buat semua tapi cuma beri phatian cinta jer.dan blog ni sb tak terllu formal sgt bhsa dia heee..

cahaya berkata...

tehr
blog sek sy suka masuk sb mudh nak update kerna byk aktiviti sek blh muat kt stu..

baik aktiviti koku..sukan, seminar dan sbgnya nlh ctr heee..

smoga bjya bro dlm update blog sek heee

akubiomed berkata...

Yang penting Suri semua sudah kembali pulih. Perlu baiki sana sini. Bersabar yer :-)

cahaya berkata...

akubiomed
bgtulah sahabat huhu.thnks sb sllu beri support