Rabu, 7 September 2011

Yang Sedang-Sedang Sahaja

Salam..

Sesekali melayan dangdut best juga, sesekali memutarkan kata membelitkan lidah enak sekali ha..ha.. Hari ini mood gembira berkocak kembali. Ayuh teman ikuti lagu ini hasil ubah suai Suri. Kredit pada penyanyi dangdut Iwan



Blogku tidak cantik mak

Blogku tidak jelek mak

Yang sedang sedang saja

Yang penting dia setia


Aku suka blog mak

Aku sayang blog mak

Kasih dan rinduku ini

Tentunya untuk si dia


Sedalam-dalamnya lautan india

Lebih dalam lagi cintaku padanya

Sesuci dan sebeningnya embun pagi

Begitulah cintaku pada dirinya


Dia nombor satu pilihanku

Dia nombor satu idamanku

Blog sepertinya yang ku mahu

Yang sedang sedang saja
Yang sedang sedang saja


Genere apa yang sahabat gemari?

Pstt!! sesekali kita harus menikmati kegembiraan tu namun begitu kita juga haruslah waspada dan jangan mudah alpa sebab musuh selalu memerhatikan kita..

13 ulasan:

hafizmd berkata...

sesekali ok juga suri layan dang dang dut...tp kalau byk kali...mau goyang jugak perut ni...keh3

cahaya berkata...

hafiz
goyang pecahkan lemak blh jer bro..

lagu pengubat jiwa yg lara...heee

ChipCoklat berkata...

hahahha.. tetiba chip teringat mase zaman muda mudi dulu(mcm la chip ni tua sgtkn.. kawin pun tak lg).. sape nak join chip gelek.. chip dah gelek dah ni..hahaha.. (yang sedang2 saja, chip memang hansome mak, chip mmg macho mak, tp sedang2 saja, yang penting chip setia...)

adele berkata...

em...blogging pun ada musuh kan? lawak sungguhlah manusia...

tehr berkata...

dah pagi ni, suri
tak boleh nak berdangdut
jiran dah tidur
hehe

Bayu Kenangan berkata...

goyang Cik Suri... jangan tak goyang... best juga layan karaoke dangdut ni.... jeles je orang sebelah kan?

cahaya berkata...

cip
dah kira masuk aura lagu dangdut dg suri nih mihaaa..

orite bila dah paham isi hati entri ni...jgn high dah ar berdanddut blog smpi pagi heee

cahaya berkata...

dila
ha..nak buat cam ner dila..kuatkan hati jelah klu ikutkan mmg lemau huuu

cahaya berkata...

bayu kenangan
alamk sapa yg cemburu tu huhu..sabar jelah ke musuh yg sedang memerhatikan blog ku..

bEe berkata...

Nak nyanyi ala2 goyang inul boleh suri???

hehehe

b berkata...

oppsss
boleh juga buat ala2 poco poco

sihat tu kan suri :-P

bEe berkata...

Boley juga buat ala poco2 kan suri? :-P

Norasikin berkata...

Saya nak beralih kepada thrash metal pulak la, boleh tak?