Selasa, 10 September 2013

Rindu dan PR1

Bismillahir Rohmaanir Rohim & Assalamualaikum buat sahabatku.

Rindu sekejap itun yang masuk blogspot dan rest otak kat sini. Sakit kepala menguruskan dua blog secara serenatak.

Mahu terbalik hidup di buatnya. Syukurlah Tuhan bagi kita keupayaan untuk solat lima waktu sudah pastinya sedikit ketegangan akan beransur..

Oh tak..

Masalah perpindahan entri dari blog lama http://cahayacinta ke http://www.cahayacinta.com masih belum selsesai. Iklan nuff dah di tarik menjadi non geli2.. berusaha untuk dapatkan status itu.

Mungkim sehari dua aku berehat seketika. Memandangkan anak pun sudah tiga hari tidak sihat.. Tapi.. Cukup bersyukur kerana belog ini sudah mencapai PR1 Terima kasih atas sokongan blogger semua

6 ulasan:

Norasikin berkata...

cahaya cinta yg dulu mana? tak dapat diselamatkan ke?

akubiomed berkata...

Tanniah dapat PR1. Harap ia memberika motivasi.

Hafizul berkata...

tahniah Suri PR1..bukan senang nak dapat tu..hehe

teh ramuan berkata...

tahniah2
nampaknya blog ni semakin hidup dan meriah

Raudzah Z berkata...

kita dah kehilangan blog ni kejap..nasib baik jumpa balik...Nway Tahniah suri coz kejab aje dah dapat PR1. Boleh kasi tips kat kita?

hafizmd berkata...

harap si kakak tu cepat sembuh yer

tahniah jugak sbb PR1 =)