Rabu, 7 Julai 2010

Minggu Yang Paling Sibuk

Hari isnin kerja macam biasa. Terus terfikir kat dalam kepala eh ada auctin hari selasa dan rabu. Tapi tub..tip nah amik ko selonggok sampi kerja ko kat atas meja. hUhu..tak berhenti di situ sahaja malahan konrtak gak banyak yang sampai dari peguam.

Arghhh!!! tensionlah wey!!
ingatkan dapat rest minggu ni tapi tak sangka sebizi ni.. Sah2 dema tak bagi chan untuk Love rehat. Bukan ke best klu satu hari nanti aku dapat jadi bos?? hehehe..bertuahlah rezeki tu woooo..kalu betul apa salahnya ek..hehehee ;)

takpelah..Love akan buat perlahan-lahan. Ikutkan malas nak buat tapi Love try kuatkan semangat hua sebab dah tanggungjawab berkerja disini. Demi anak Love kuatkan hati untuk menyelesaikan kerja ini dengan seberapa segera yang mungkin :)

4 ulasan:

echah mashuri berkata...

xpe2..sabar love eh?huhu
nice blog...echah follow yea!
hihi

surihati_ku berkata...

tu le apsal..dah siap satu..sekali samoi selonggok..huhu..

kje harini dah siap.bos pulak semaknya lama bobonar.time kita buat kerja yg baru haa..dan..dan dia bagi kerja yang dia dah semak tu pada kita..mana salh kena betulkan..

terima ksh echah sb sudi masul blog Love

echah mashuri berkata...

hahah..g2 plak..
msti la msuk
nnti love wtla chatbox..sng blogger nk tinggal jejak:)

surihati_ku berkata...

ok..no hal.blogspot punya kawan tiada mslah punya.
thnks kwn sb datang lgi ;)