Rabu, 7 Julai 2010

Along Dapat Kawan Baru

Wah bila kawan lama dah berjumpa pasti banyak hal yang nak dikongsikan bersama-sama..kawan Love ada bawa anak dia sekali. Nama samaran anak di mya. Comel sungguh anak dia. Jom tengok pic tu.. Layan..


Yang tengah duduk tu anak Love hee..hee..yang di depan nilah mya :) Menurut kawan Love katanya tua along  3 bulan jerk..wah sukanya along bila dapat kawan. Tapi orang nak pinjam barang dia kedekut..hehe.. dan satu lagi pic yang nie ;)


Rasanya ni mungkin kes dia dah tak sabar nak balik Melaka huhu.. Tengok along relaks and stady jer. Love tak sedar yang si rahmat ada amik pic ni. Mungkin Love tengah sibuk kat dapur tu yang dema tsnap pic ni sebagai kenang kenangan :) . Ada rezeki kita jumpa di Melaka ya :)

2 ulasan:

nas berkata...

eh..macam penah tgok pics nie jerk.....

surihati_ku berkata...

hahaha..ingatkan tak masuk tdi..hehe ni blog suka2 jerk. lebih pada personal cap ibu dan anak.kiki..nnti dah bsar along blh le tgok perjalanan khdupan membesarnya kt cini.

tahu boring kan msuk blog nie..huhu..

thnks sb nasuk nas :)