Khamis, 8 Julai 2010

Subang Baru

Salam kawanku..

Terima kasih sebab anda sudi menjegah kesini. Sememangnya anda yang sudi singgah di sini memang sporting orangnya hehee..

Hari Selasa Love ada belikan Along subang telinga. Tapi sebelum tu memang Love dah belikan dia subang seawal usianya 1 tahun. Terus di tindik ke telinga anak. Alah ini subang telinga bukannya mahal pun, emas pun bukan.


Ini subang telinga yang jenis biasa-biasa punya ada jual kat kedai emas tu. Kos subang telinga dengan tindik rm10.00 sahaja. Kala dia jer emas. Tapi asalkan ia boleh di pakai Love tak kisah Love main belasah jer hehe. Love bukannya memilih sangat pun.

Namun tak sampi 5 bulan sebelah subang kanan hilang. Adeh jenuhlah juga mencarinya. Sebab subang tu jenis halus jer huhu.. Oklah dah puas mencari tapi tak jumpa tak perlah. Mungkin bukan rezeki Love untuk mendapatkannya kembali.



Jadi bila hati dah tergerak and teringat akan subang Along yang dah lama hilang tu terus Love rembat sepasang kt kedai aunti tu beli subang siliver punyer hehehe. Harap- harap dia tahan lasak le gamaknyer.

1 ulasan:

adyna berkata...

baru-baru nie pun tindik subang anak rm8 jer, nasib dia xjerit :)