Khamis, 29 Julai 2010

Kawan Baru..

Hai Blogku..

Semalam 28/7/2010 teman selari dengan pejabat Love ada menegur Love. Sungguh manis orangnya. Dia ajak Love beli makanan kat bawah. Tapi Love dah bawa makanan dari rumah hehehe.. Love nak temankan dia tapi dia tak mahu pula.

Rehat tu di makan di pejabat Love. Rasa seperti meriahlah pula di pejabat Love dengan kedatangan dia bersahaja tu. Rupanya dia dalam relung pratikal. Selama ni Love hanya tegur gitu-gitu jer kat dia. Tapi tengok dia pun sikit lebih mesra dengan Love. 1 kepala leh nie.



Dia belanja Love air tea ais limau. Hurm.. petang tu Love asyik keluar masuk tandas jelah. Manakan tidak air nescafa pagi tadi punya masih berbaki lagi dah di beri air tea ais adehhh... Apapun thnks sahabat baruku sebab sudi datang menjegah ke pejabatku.

Kawan-kawan dia yang lain..pekerja tetap di situ pun tak semesra dia. Bagus betullah budak ni sebab tak sombong. Semoga murah rezeki selalu. Amin.



2 ulasan:

Marzalina berkata...

orang yg baik mmg mudah dpt kawan..betul tak ?

nas berkata...

wah..baguslah kalau dpt kawan baru...
aku nie amat2 menghargai bila somebody tegur2 aku walaupun aku xknal sgt dye..:)