Isnin, 11 Mei 2015

Pakej Lengkap Cara Buat Duit Dengan Kincin Pelangi

As salam..

Terkadang orang selalu kata bosan tak ada kerja nak buat lebih -lebih lagi kalau waktu itu baru lepas habis kerja mamasak, buat kerja sekolah sahaja, jalani hidup dengan pergi kerja balik kerja. Tekanan luaran sungguh membosankan. Mahukan saya katakan dalam kebosanan itu kita masih boleh menjana duit sambil memupuk hobi baharu seperti Pakej Lengkap Cara Buat Duit Dengan Kincin Pelangi

Homemade cara buat jubah kembang payung ke jubah princess cut

Mudah Buat Jubah Pola Kembang Payung, A Cut Moden, Empire Cutgoogle

Apa itu kincin?
Kincin ini adalah salah satu bentuk kraftangan dengan menggunakan benang yang pelbagai warna. Ia boleh di bentuk menjadi abjad "rangkaian nama samaran", penanda buku, gelangan tangan a.k.a gelang persahabatan, membuat cincin comel dan sebagainya.Susahkah nak buat kincin ini?
Tak susah mana pun nak membuat serta menghasilkan kincin gelang sulam benang ini sebab selepas anda membeli pakej lengap membuat kincin ini anda akan bekalkan beberapa video dari permulaan cara memegang benang sehinggalah akhir pembuatannya.

Kelas Cuti Sekolah Jahit Baju Kurung Tradisional, Jahit Baju Kurung Moden, Jahit Baju Kurung Riau Pahang, Jahit Baju Melayu Seluar Dan Jahit Pelbagai Jubah A Cut, Moden, Princess Cut, Empire Cut Dan Pelum


Kebanyakan cara-cara mudah membuat kincin pelbagai bentuk dan warna ini mudah anda akan tunjukkan juga kos pengiraan keuntungan melakukan busines kincin ini.Permintaan pakej lengkap cara buat duit dengan kincin pelangi kraftangan seni kincin sentiasa ada ker?
  • Sudah tentu ada kerana ia berbentuk kraftangan dan boleh jadi kenang- kenangan kelak. Semestinya ia tahan lasak dan tidak luntur warna bila anda memakinya.Yang penting ada akan tahu "rahsia" jenis benang apa yang berkualiti patut gunakan nanti.

  • Bukan itu sahaja bahkan anda boleh menarik pelanggan membeli kincin ini dengan mempelbagaikan warna dalam seni mengikat kincin anda. Pelanggan bebas memilih warna apa yang mereka gemar dan huruf apa yang mereka inginkan. Menarikkan! 

Dapatkan pakej lengkap kraftangan sulaman benang pelbagai sementara stok masih ada >>>> SINI

Pakej Lengkap Cara Buat Duit Dengan Kincin Pelangi. Selalunya benda yang unik ini sukar untuk orang carikan! itulah lebih hargai lebih lagi ia melibatkan kerja seni menggunakan tangan.

Tiada ulasan: