Khamis, 22 Januari 2015

Cara Jahit Kun Baju Kurung Mudah Serta Paiping

As salam..

Cara jahit kun baju kurung mudah serta paiping .. memang mudah tapi apa cara untuk mencantikkan lagi sisi tetulang baju kurung yang bakal kita pakai. Ya. Dengan meletakkan kun baju kurung di bahagian kanan dan kiri pada badan baju kurung. Bagaimana pula pada bahagian leher buju kurung? sudah tentulah dengan teknik belajar cara membuat paiping pada leher baju kurung untuk menaikkan seri sepasang baju.


jom jahit Jubah A Cut,Moden, Princess Cut, Empire Cut & PeplumTahu tak untuk membuat kun baju kurung dulu permintaannya sungguh popular sekali hurm...sebab apa ya:-

  • Bab mahal dari segi upahan pun ya juga. Bukan semua orang mampu buat kerja ini dengan mudah perlukan penelitian dan tidak boleh tergopoh-gopoh. Pendek kata makan masa jugalah.

DIY Jubah Menawan Cantik Beralun

  • Inilah salah satu penyeri sesuatu baju kurung kalau ia di letakkan kun. Ia mampu menaikkan seri pakaian selain kombinasi kun yang licin bak satin buat ia lebih menawan.


Cara jahit kun baju kurung mudah serta paiping..Jadi susah sangat ke nak belajar buat baju kurung dengan basic asas sahaja? Kemudian tambahkan sedikit ilmu belajar cara meletakkan kun dan menjahit kun baju kurung dengan betul. Mudah sebenarnya kecuali kita tak mahu belajar sahaja.

 Sepasang Baju Kurung Budak Kun telah berjaya siapkan

Cara jahit kun baju kurung mudah serta paiping..Cuba bayangkan harga baju kurung biasa tanpa kun dan baju kurung biasa kun saya yakin baju kurung yang ada kun harga lagi mahal dari jenis biasa itu. Masa inilah peluang untuk kita jana wang dari pelanggan.


Kelas terhad lima pasang jubah moden/ menyusu serta kelas jahit baju kurung riau/ tradisional SINI

Psst..rata-rata pelanggan nak baju mereka siap cantik dan terletak bukan maka inilah masa untuk kita latih dan buat kerja hasil tangan dengan bersungguh-sungguh. Insyallah berkat kesungguhan akan berpihak pada kita.

Tiada ulasan: