Sabtu, 24 Mei 2014

Panduan Pantas Membuat Jubah Princess Cut

Salam

Aku semakin tidak sabar untuk membuat jubah princes cut. Kalau dapat aku nak buat jubah princess cut kembang payung. Lagi kembang lagi menawan kau haaa..

Best bila kita pakai kasut tumit tinggi sikit pastu berayu dengan jubah... jatuh beralaun dan cantik. Persis kita dah  jadi macam seorang princess gitu

Ya, percayalah nak beli sepasang jubah mahal. Kalau ada kualiti tapi kurang berbaloi. Selalu mula pakai okeylah bila masuk kali ke tiga mulalah jubah ini kurang lasak bila di basuhlah, warna tak seperti yang di harapkanlah. Harapkan harga sahaja mahal jer.

Pada hal boleh jer kita beli panduan membuat jubah baru berapa puluh jer. Kalau di badingkan kita membeli jubah satu dapat pakai satu jenis jubah jerk.

Beli panduan buat jubah princes cut macam-macma pakej korang akan dapat tau! Pakej 4 dalam 1 itu. Alah orang kita suka buat macam itu heee..beli satu barang percuma dapat panduan jubah yang lain pula. Ha..kira macam itulah kaedahnya berbaloi jugalah tau.


Kalau kau orang pergi kedai sekalipun beli jubah satu lagi memang akan dapat free tapi korang wajib bayar lebih sikitlahkan tapi ini Panduan Pantas Membuat Jubah Princess Cut akan buat korang nak buat jubah tahun ni dengan begitu banyak sekali!

Tiada ulasan: