Isnin, 15 September 2014

Wadi Wadi adventure

As salam..

hari isnin penuh dengan ceritera tapi tertarik dengan lokasi arab terkini lagu gah apabila satu pusat percutian taman tema air bernama Wild wadi waterpark dubai tengah bandar padang pasir.Agak terkejut tapi itulah kenyataan yang terjadi dengan adanya Wadi Adventure. Tempat ini wujudkan bagi aku amat menakutkan bukan satu kegembiraan bila bumi anbia terjadi pada tangan manusia inginkan kepuasan, kegembiraan, kekayaan malah lebih pada maksiat agaknya.


Wild Wadi adventure ladies night antara salah satu tarikan wanita mudah pelbagai peringkat usia boleh ke sana menikmati sukan air lasak, panorama indah. Aku rasa untuk elakkan pertembungan aurat lelaki dan perempuan maka benda ini wajudkan pada hari tertentu dalam seminggu. Wild Wadi ladies night kebanyakkan kita akan mudah hanyut dengan urusan kita kepadaNYA. Wahualam.

Teringat aku masa nak pergi ke pejabat memang kena lalu depan bar greentown ipoh tu. Biasalah bila ada bar yang bukan sesuai untuk orang muslim dema akan ada promotion kata dalam bahasa english "hari rabu adalah hari untuk wanita" dalam pub tu agaknya.

 
Adakah promosi begini Wild adventure ladies night di ketengahkah entalah..serasa aku dunia dah makin tua manusia masih berangan kata mereka malam masih muda!

Semakin pelik dan takut dengan keadaan sekarang. Tapi inilah Wild adventure antara salah satu muka bumi milikNYA bila kaya dengan pelbagai hasil yang melimpah ruah..mulalah rakyat akan rasa di simbahi dengan keseronokkan yang melampau.

Wahualam.

Tiada ulasan: