Selasa, 9 September 2014

PING BUSUK SAYANG..Laman Aggregator Blog Malaysia

As salam..

PING BUSUK SAYANG..Laman Aggregator Blog Malaysia satu nama yang asing jugalah bagi aku. Padahal dah lama aku wujudkan blog pada pertengahan tahun 2010.

Ping busuk ini untuk blogger yang ada blog. Tujuan utama untuk orang tahu korang ada blog dan entri baharu update bahkan untuk up kasi tinggi sikit trafik blog korang dari sanalah.Eceh..kalau tak silap baru sahaja pakai pakwe ping busuk ini sekitar tahun ini jugalah haaa..lihat betapa buruknya aku orang punyalah bejaman dah guna aku sahaja yang baru terhegeh-hegeh..yalah kali ini nak test power sama abang ping busuk jadi aku sertailah widget ohsem dekat sana.

  • Best walaupun blog-blog aku tak adalah trafik juta..ribu raban tapi ini merupakan setitik langkah untuk aku nak kasi tahu semua orang bahawa blog sana sini sinun masih "benyawa" bahaa..lawak sungguh.
  • Laman ping busuk juga kita akan jumpa pelbagai latar belakang penulisan blogger satu malaysia.
  • Percaya atau tidak blog ini mungkin tak akan ada orang yang membaca tapi sila faham bahawa banyak ilmu yang tersangkut lalu jumpa ke blog ini. Percaya ya..percayalah heee..sebab trafiknya kerana abang ping busuklah itu baru sikit tempiasnya wey.. 

  • Tempat ping tidak menyukarkan korang sebab sebagai blogger katanya sibuk artikel korang akan buat secara autoping asal link nama blog bersih dan tiada unsur laman virus.
  • Sesuai untuk semua jenis blog terutama untuk buat sales produk maya :)
  • Nama ping  busuk sungguh kacak sebab itu aku suka haa..bukan kerana nama wey sahaja tapi satu icon yang mampu menyebarkan maklumat pada umum. Btw yang baik elok panjangkan yey..

Jom daftarkan PING BUSUK SAYANG..Laman Aggregator Blog Malaysia artikel korang sungguh bernas lagi jitu best itu ke sana. Kalau lambat camner orang nak kenal blog korang dekat serata maya ya dak :)

Terima kasih wahai admin dan team ping busuk kerana anda meluluskan blog ambe dengan jayanya. Tanpa kalian ambe rasa blog ambe cam makhluk asing sahaja ahai.. :)

Tiada ulasan: