Selasa, 5 Ogos 2014

belajar cara menjahit baju kurung moden serta pola sekali

As salam..

Wajah ceria pagi raya apa khabar anda semua..Belajar cara menjahit baju kurung moden serta pola sekali mudah bagi anda telah biasa macam sayalah sering membuatnya sepanjang tahun. Bagaimana sudahkah anda mencubakan memberanikan diri anda semua mempelajari cara menjahit baju kurung moden sendiri berdasarkan saiz pola baju kurung yang inginkan?Ahh...pasti baju hari raya sendiri seronok membuatnya kalau kalian tak mencuba membuat sendiri mana nak tahu kita boleh buat ke tidakkan..


Belajar cara menjahit baju kurung moden serta pola sekali..Tidak kira ilmu apa yang hendak kita pelajari tapi mesti ada guru atau pun panduan hingga kita berjaya hasilkannya sendiri. Ini baru katakan perkara kita itu benar itu benar-benar serius dan fokus.

ini adalah sebahagian model baju kurung moden yang kita sering tongok dekat majalah tempatan
Perniagaan sekarang bukan setakat jual jalan tun abdul razak seperti kuala lumpur sahaja tapi ia turut mendapat sambutan juga jika jalankan melalui dari rumah secara online. Jadi perniagaan sekarang semakin luas malahan pasaran untuk produk kita buat boleh jadi permintaan itu ada dan tinggi sekiranya kita seorang gigih dalam berani mencuba perkara yang baru seperti membina jenama sendiri dengan membuat perniagaan pakaian jenama sendiri.

Belajar cara menjahit baju kurung moden serta pola sekali..Sungguh pun ada pendapat kata tak mahu jualan terkeluar dari orang tak kenali sah anda akan rugi kerana mereka adalah sumber kewangan anda pada masa anda bersara nanti.


Ibarat kata orang bukit tinggi kalau selalu di ratah lama-kelamaan ia akan rendah juga.sepertinya wang yang kita sedia ada untuk persaraan bila kita gunakan ia lama-lama wang tersebut akan surut a.k.a jadi sedikit jugakan.

Kita adalah apa kita rancangkan masa depan kita. Orang lain tak boleh nak bantu atau kayakan diri kita sendiri.

Tiada ulasan: