Khamis, 17 April 2014

Jomlah buat baju kurung untuk sendiri, baju kurung bayi, baju kurung kanak-kanak dengan mudah

Salam..

Hai apa khbar. Sepikan rasa beli jadi suri rumah bila anak ke sekolah dan suami mencari rezeki heee..tapi syukur kehidupan yang di lalui sekarang membahagiankan dan bersyukur dengan apa yang ada. Jomlah belajar membuat sepasang baju melayu dan seluar, baju kurung untuk sendiri, baju kurung bayi, baju kurung kanak-kanak dengan mudah

Hujung minggu yang lepas aku telah selesai membuat quilling dan selepas itu sempat memotong empat pasang kain untuk di jadikan baju kurung pada hari raya tahun ini. Tahun lepas agak terkejar-kejar membuat empat helai jubah kembang payung sendiri. Lepas itu serentak buat baju kurung anak 5 pasang!


Semua perkara yang dilakukan pada masa itu adalah hari umat islam sedang berpuasa. Serius amat meletihkan walaupun terasa masa begitu pantas berjalan tapi masa untuk siang beramal terpaksa di kurangkan. Sungguh tak bestkan. Jomlah buat sepasang baju melayu dan seluar, baju kurung untuk sendiri, baju kurung bayi, baju kurung kanak-kanak dengan mudah


Panduan Jomlah buat sepasang baju melayu dan seluar, buat baju kurung untuk sendiri, baju kurung bayi, baju kurung kanak-kanak dengan mudah serius terbaik kerana teknik untuk membuat sepasang baju kurung dewasa, memotong baju kurung baby, memotong kain sehinggalah kemasan terakhir akan ajarkan pada anda sehingga anda berjaya menyiapkannya sendiri. Hebatkan!


Ingat ini semua dalam bentuk modul bergambar langkah demi langkah. Yang paling best kalau tidak faham kita boleh pm owner yang mengeluarkan ebook ini. Serius bila korang dapat korang ia dalam bentuk pdf  semua ilmu tersebut korang dah boleh print dan belek-belek sorang-sroang. jadikan buka untuk di baca berjuta kali pun tak mengapa asal anda buat latihan ini tanpa kenal erti jemu.

Tiada ulasan: