Sabtu, 2 November 2013

Tips Membuat Maruku Sedap, Rangup Dan Garing Macam Kedai Kacang Putih Ipoh

Bismillahir Rohmaanir Rohim & Assalamualaikum buat sahabatku.

Ramai yang bercuti hari ini bagus saat ini suri dapat berehat. Sekali ada bau menusuk dua lobang terowong hidungku. Apakah itu nah rupanya Tips Membuat Maruku Sedap, Rangup Dan Garing Macam Kedai Kacang Putih Ipoh sedang menebarkan bau di ruang dapur.

aISY..
Nak minta pada jiran rasa seganlah pula baik kita bikin sendiri dan ikuti  Tips Membuat Maruku Sedap, Rangup Dan Garing Macam Kedai Kacang Putih Ipoh tu puas hati lebih bagus kita nak buat penjenamaan kita packinglah cantik-cantik mana tahu kalau ada sedara, sepupu-sepapat nak kawin bolehlah kita buat door gift untuk mereka.


Oklah. jika anda berminat dengan Tips Membuat Maruku Sedap, Rangup Dan Garing Macam Kedai Kacang Putih Ipoh ayuh dapatkan resepi maruku yang terbaik itu di sini.

p/s: Asal ada kemahuan pelbagai cara kita boleh usahakan janji jangan banyak mencipta alasan.


5 ulasan:

tehr berkata...

payah juga buat maruku ni
jarang jumpa orang melayu yang buat

cahaya berkata...

payah boleh jadi mudah kita ikut cara betul :)

mrhanafi berkata...

kalau ada ilmu dan panduan insya Allah benda macam ini akan jadi punya!


p/s:Salam berblogwalking dari admin kakiblog

cahaya berkata...

semua boleh jadi semudah abc

ajumohit berkata...

mak rajin buat maruku ni masa kami kecik2 dulu, hmmmm makan maruku pekena teh o, nyummy