Selasa, 18 Mac 2014

Ephyra kulit putih dengan pelindung matahari yang terbaik untuk bersiar-siar

Salam 

Ephyra kulit putih dengan pelindung matahari yang terbaik untuk bersiar-siar. Ada orang takut keliar rumah maka mereka wajib bawa  location pelindung matahari. 

Lebih mudah di kenali SPF (Sun Protection Factor) tapi rahukah anda bagaimana  cara penggunaan pelindung matahari.Lagi tinggi kadar SPF, bermaksud lebih tinggi kadar penahan dalam melindungi pancaran matahari.
Contoh: SPF 15 melambatkan proses sunburn seseorang dari 10 minit kepada 150 minit.


Nak lebih jelas? Camni. Contohnya anda berjemur dibawah terik matahari. Tanpa pelindung matahari, kulit anda akan terbakar dalam masa 10 minit. Dengan SPF 15, kulit dapat bertahan selama 150 minit sebelum terbakar. Nampak tu? So, lebih tinggi SPF, lebih bagus produk tersebut.


Tips memakai sunscreen
✔ carilah sunscreen yang tinggi kadar SPF.

✔ sunscreen mengambil masa 20-30 minit untuk absorb ke dalam kulit. So, pakai awal sebelum berjemur!

✔ reapplying sunscreen itu penting! Selalunya, anda dinasihatkan menambah semula sunscreen dalam tempoh 2-3 jam.

Bagaimanapun, dalam kajian terbaru, menambah semula sunscreen dalam tempoh 20-30 minit lebih berkesan berbanding tunggu sehingga 2 jam!! 

tahukah anda ephyra juga mampu menjaga kulit anda dengan baik sebab di dalam ada rahsia hidrolisis dari laut. jadi   

anda dan Ephyra tidak perlu risau lagi kerana produk ephyra  lengkap dengan setiap paket minuman ini mampu menjadi penjaga dan pelindung matahari yang terbaik untuk kulit anda di mana sahaja anda ingin bersiar-siar
Ephyra kulit putih dengan pelindung matahari  Info Ephyra: Kalau dah kulit sunburn, kenalah ‘repair’ dengan segera. Selain asthaxanthin yang terdapat dalam minuman Ephyra, Ephyra juga mengandungi buah superberi yang terkenal dengan kadar antioksidan yang tinggi. Itulah sebabnya kenapa Ephyra dapat memberi kesan kepada kulit seawal dari 7 hari! Tanpa pengelupasan yang merosakkan kulit. Takde kelupas2 yer

Dr Ephyra™

 Free postage + shaker  pm sini

Tiada ulasan: