Isnin, 29 April 2013

Tiba Masa Boring Update Blog

Salam..

Ya, Allah..

Ha.. berani sangat hitung hari akhirnya baki cuma tinggal 1 hari lagi untuk berkerja di sini. Syukur semua telah dirangka namunku tunggu TM sihat sebab modem ada prob aa..Kurang mood untuk update blog biarkanlah si alex ranking turun heee sementara menikmati hari2 akhir gini kita selam dengan penuh kesenyuman..ahaks..

2 hari isnin dan selasa bersama untuk capai target top komen secepat mana yang boleh di kejar. Kedua bila tm MODEM dah dapat baharu barulah pikir nak balas komen2 kat blog. Dekat pejabat mamang tak done nak balas huhu..

  • Produk barang tinggal 70% sudah di beli tinggal aksesori lain belum lengkap di beli. Insyallah lepas hari pekerja produk akan di lancarkan. Cewah! di lancarkan cam le nak keluarkan album baru pulak hik..hik..


  • Produk untuk kanak-kanak juga ada hee.. untuk anak-anak yang bersekolahlah..harap akan ada tersangkut jualan nanti. Ia comel dan mudah di bawa kemana-mana.

Teruju untuk bangun sekitar 5 pagi ! siapkan sarapan, atrukan semua untuk suami dan anak. Pasti tugas bakal di piku penat dan berat harap aku akan gembira melaksanakannya.

2 ulasan:

akubiomed berkata...

Moga-moga apa yang dirancang dapat dilaksanakan.

mycahayacinta@gmail.com berkata...

ha.. hari pertma oklah cuma kelam kabut setelkan TM mau gak 2 jam mengadap set up modem huuu