Selasa, 1 November 2011

Aku Yang Sedang Sibuk

Salam..

10 minit curik masa untuk update blog pasni nak fokus pada kerja plk. 

Aei..dah nak hampir 4 hari tak jeguk blogspot, sekali selak dah tukar interface baru cam wordpress pulak huhuhu.. wAH !! Memang terbagus..

Minggu sedikit sibuk..

  • Tak sempat nak meninggalkan komen yang banyak dalam blog2 yang selalu Suri singgah.
  • uRM. RUGI ..sebab tak dapat snpa top komentor, gara-gara kesilapan teknikal dari diri Suri sendiri. Pasti akan ada bloger rajuk di hati huhu..camner nak dapatkan balik top komen bulan oktober ek???
  • Kerja mengeposkan hadiah masih belum selesai sebab dok mencari hadiah apakah yg sesuai di beri untuk bloger. hadiah pertama memang tersedia ada tapi hadiah yang kedua ni nak bagi apa ek..gift yang istimewa sempena hari lahir Suri huhu...
  • Tak ada mood nak buat kerja pakai laptop sendiri sebab terbiasa asal pakai laptop sendiri terus ingat buat kerja main-main. Hakikatnya sampai bila saya harus bawa pergi balik benda alah ini setiap hari! Bos buat cam tak reti jer.
  • Semenjak dua tiga hari bahuku sebelah kiri sering sakit..

8 ulasan:

akubiomed berkata...

Boleh kalau Suri ikut tutorial nanti akan dapat :-)

Lelaki Ini berkata...

selamat mnyibikkan diri!

Wan85 berkata...

http://wanwidget.com/
salam, memang cik suri run dua dua blog ker

tehr berkata...

dengan blogspot ni tak tau pulak bagaimana cara nak dapatkan senarai pengomen tu
huhu

cahaya berkata...

akubiomed
terima kasih bro nnti suri buat latihan lagi.

ada masa suri akan buat betul2 huhu.terima kasih atas toturialnya ya.

cahaya berkata...

Lelaki ini..
huhu.. ker nak tolong saya heeee

cahaya berkata...

wan
blog run..fb pun rau ..kerja pun buat heeee..

cahaya berkata...

tehr
bukan blogspot tapi wordpres heee