Sabtu, 22 Mei 2010

Hati yang mendamaikan..

Salam sahabat..

Tak tahulah semenjak dua ni love selalulah update blog love is sheraing ni? nape ek? hurm mungkin sebab masih ada insan yang sudi membaca hasil nukilanku yang tak seberapa ni..kalau tiada pun akau akan anggap ia sbg dairi kenanagan manis dalam hidupku..hehehe..

Walaupun hakikatnya aku memiliki satu lagi blog berbayar atas nama cinta http://cahayacinta.com/ tapi bagi diriku blog ni mmg ada kelainannya dari yang lain..Bukan apa sebab blog ni tidak terlalu formal sangat jika di bandingkan blog Cahaya Cinta memang lebih menjerumus kepada maklumat dan kehidupan manusia.

Okeylah hari ni suri masak nasi putih, sayur dan ikan masak kicap untuk si keci. lauk kami pun lain2 juga tak sama degan lauk si manja. Entah kenapa hari ini aku rasa sejuk sangat di hati talaka menyuapkan simanja.

Selalau Suri supakan dia makan dia mesti duduk kat depan Suri. Tapi hari ini dia duduk kat atas paha Suri belah kanan.. kiki..Suri rasa macam kelakar jerlah pulak. Selalunya tak pernahlah pula dia buat gaya makan sebegitu sekali..huhu..

Anak..anak dah besar rupanya dia dirimu.. ibu tetap sayangkan kamu sehingga akhir hayat ibu. Kasih kita akan tetap mekar ya sayang.

Tiada ulasan: